30 Juni - en månad utan att få kalla dig för min

jahapp då var det gjort. Niklas kom igår och vi kom överens om att inte träffas eller höras av mer. det känns tomt och jag undrar hur någonting som vi anser är rätt kan kännas så fel? det blev mycket tårar men inga frågor om varför, för detta är nog det bästa vi kan göra just nu. det var mycket minnen som dök upp idag så hela dagen har väl egentligen varit jobbig, vad ska jag göra utan dig egentligen? förut kunde jag i alla fall träffa dig men nu är det ingenting och det är verkligen som att förlora en familjemedlem, samtidigt vet jag själv med mig att jag inte orkar träffa dig längre utan att det är du och jag. du är så olik mig när det gäller detta. du väljer att ta en dag i taget och inte tänka på det medan jag tänker på hur jag ska klara resten av livet utan dig och försöker hitta små kryphål som får mig att börja hoppas att det kanske inte alls behöver vara slut för alltid.
hur mycket jag än vill ringa dig och berätta vad som hände på jobbet idag så är det dags att ta ett steg framåt och försöka släppa det här. det är dags att gå vidare nu och lämna det här bakom sig. kanske blir det du och jag någon gång igen eller också blir det inte så, det jag är helt säker på nu i alla fall är bara det att jag inte orkar vara ledsen mer. jag sa det till dig igår och jag säger det igen - du har fått så många chanser nu och du har valt att inte ta dom. då antar jag att du inte vill vara med mig och då ska jag inte heller tvinga dig. det här måste lägga sig ett tag för just nu har jag ingen aning om vad det är jag egentligen känner för dig. jag vet ju att jag skulle göra vad som helst för dig men samtidigt blir jag så otroligt besviken när jag tänker på vad du gjort mot mig...

men jag hatar ändå att vara utan dig och jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ta mig till nu..?




tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst


29 Juni

glömde den lilla detaljen igår att jag som 19-åring har lyckats få sommarknän. efter vurpan på olstorp vågar jag knappt visa mig i kortbyxor mer. ser ut som en 3-åring som precis lärt sig cykla ungefär.... men det är sånt man får ta ibland!
Idag fick jag jobba över två timmar, anna var sjuk och det fanns inga vikarier att sätta in. har varit en helt okej dag om man bortser från att jag varit så grymt trött. sov som en stock på rasten och vaknade inte förrän jag hörde mig själv snarka (igen). det är illa det där, men inatt ska jag lägga mig tidigt så jag orkar göra något imorgon och på onsdag.



Maybe I was naïve, got lost in your eyes
And never really had a chance
My mistake, I didn't know to be in love
You had to fight to have the upper hand
I had so many dreams about you and me
Happy endings, well now I know

I'm not a princess, this ain't a fairytale
I'm not the one you'll sweep off her feet
Lead her up the stairwell
This ain't hollywood, this is a small town
I was a dreamer before you went and let me down
Now it's too late for you and your white horse
To come around

28 Juni

en underbar helg är avklarad och jag är tröttare än någonsin. i fredags åkte jag och marcus till parken i götene för att kika på barbados. snälla emil bjöd på hela kittet och jag och marcus buggade som galningar. igår grillade vi hos mig och sedan åkte vi till olstorp där ewa spelade. också där var det sjukt bra drag! lyckades till och med nattabada på tidanbadet efter. idag har jag, sanna, jeppe, bosse, otter, oscar, rufert och jonis badat i örlen, det var också grymt skönt :)

Jag orkar inte skriva ett seriöst blogginlägg idag tyvärr.

27 Juni

jahapp då var dag 1 på helgen avklarad. dagarna går så sjukt fort nu för tiden, känns som att man inte riktigt hinner med. igår jobbade jag i alla fall och det gick bra, mycket bättre än kvällen innan då dom äldre verkade ha fått i sig någon sur-medicin. efter det åkte jag i alla fall till niklas och så åkte vi och badade. först vid ekudden men det var svinkallt, så istället åkte vi till sandviken (det är samma sjö vi badar i men ändå var det varmare i sandviken). efter det åkte jag och kikade på barbados vid parken i götene och det var grymt kul! dock tappade jag bort mina älskade solglasögon... det var förfest hos Johan med götenegänget och marcus. Niklas hämtade mig och marcus på kvällen och nu sitter jag ännu en gång hos nicke.
 









vi har inget lag längre.

24 Juni

ännu en dag som är jätte varm vilket är helt underbart :) istället för att ligga på stranden och glassa idag så åkte jag och hanna in till stan för att prata med arbetsförmedlingen och gå med i facket och liknande. fick inte alls mycket gjort där borta eftersom vi fortfarande inte är arbetslösa så det besöket var inte så givande. efter det tog vi i alla fall en shoppingrunda på stan för att uppdatera garderoben lite. detta kanske inte är det absolut mest viktigaste just nu eftersom vi inte ens har på oss våra egna kläder på jobbet men det känns ändå bra att ha något roligt att ha på sig på helgerna :) just nu sitter jag och kikar på bilderna från öland och snart ska jag iväg och jobba. Imorgon jobbar jag dag och efter det ska jag i alla fall på bio vilket ska bli kul!
Igår åkte jag och marcus ut med båten vid ett tiden, värmen var stekande och det enda man kunde tänka på var GLASS. dock hade jag glömt mitt kort och Marcus hade bara 16 kr så det fick bli en daim och lite smågodis. fick bensinstopp vid torsöbron så marcus mamma fick komma med dunken. efter det åkte vi hem och åt lite, sen kom andreas och så åkte vi ut med båten igen. tog ett kvällsdopp och det var grymt skönt! när jag blir rik ska jag också köpa båt. sommaren borde lätt spenderas på sjön :)


23 Juni

Idag är jag ledig, hemma från Öland och saker och ting börjar lugna sig och gå tillbaka till det normala. helgen på Öland var helt obeskrivligt bra! grymma människor och grym husvagn att sova i :) vädret kunde kanske varit lite bättre...
igår var i alla fall första dagen på jobbet och det gick bra. när jag slutade sken solen fortfarande så jag, marcus och hanna gav oss ut på sjön med båten vilket också var helt underbart :)
efter det släppte alla mina hämningar och jag träffade niklas igen, som i förrgår, och som många dagar förra veckan. kanske är jag världens lyckligaste människa eller tvärtom för saker och ting kunde varit värre. jag får träffa dig i princip när jag vill, vi beter oss som att vi är ihop ungefär och du säger att du tycker om mig när vi ses. men dagen efter, när du åkt till jobbet och jag fattat att du fortfarande inte ändrat dig så sitter jag igen och är "nydumpad". flera dagar i veckan dumpar du mig och jag vet faktiskt inte hur länge jag orkar med det mer, men ändå kan jag bara inte vara utan dig. under Ölands helgen har jag också fattat tycke för att vara singel, att inte behöva tänka på någon annan än mig själv. men när veckan kommer och jag känner att jag bara vill ha någon att mysa med eller ringa till så förstår jag ju att det inte är ett singelliv jag vill leva. kan du inte känna likadant? jag vet verkligen ingenting längre gällandes dig och mig och just nu är jag för trött för att lägga ner någon energi på att prata. saker och ting är som dom är och jag är i alla fall grymt glad över alla dom dagarna du väljer attt umgås med mig.


17 Juni

All this time I was wasting hoping you would come around
I've been giving out chances every time
And all you do is let me down
And it's taken me this long baby but I figured you out
And you're thinking we'll be fine again but not this time around

You don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry...no, no, no, no

Looking so innocent
I might believe you if I didn't know
Could've loved you all my life
If you hadn't left me waiting in the cold
And you got your share of secrets
And I'm tired of being last to know
And now you're asking me to listen cause it's worked each time before

But you don't have to call anymore
I won't pick up the phone
This is the last straw
Don't wanna hurt anymore
And you can tell me that you're sorry
But I don't believe you baby
Like I did before
You're not sorry...no, no, no, no
You're not sorry...no, no, no, no

You had me crawling for you honey
And it never would've gone away no
You used to shine so bright but I watched all of it fade





IMORGON BLIR DET ÖLAND!
och nu är det dags för mig att lägga ner.

16 Juni

You can, think you can get free
You think you won't need me
That you're gonna get you somethin' better,
But you know that we're in this forever,
And you can, think you can walk out
Even with your doubts,
But you know that we're in this together
You can try to push me from you
Nothing you do will keep us a part

Now I can say that I would not care
If you were not there,
Tell myself that I'll be fine without you
But I would die if I was not around you,
And I can try to convince you
I don't need to be with you,
But my only thoughts are thoughts about you,
What can I do, love is like glue.
There's no way to
Tear us a part

15 juni

jösses vilken helg! jag överdriver inte om jag säger att det här var den bästa tiden jag någonsin varit med om. studenten blev lyckad och utgången på husaren likaså. kortegen var lätt det roligaste, hade kunnat åka där hela natten kändes det som... Och så balen, vilken kväll! alla var så grymt fina och jag blir så ledsen över att vi kanske inte kommer ses igen vissa utav oss. men dom man vill hålla kontakten med lyckas man nog med det skulle jag tro =) balen och kortegen kommer bli svåra att toppa i framtiden, tror inte ens jag kommer ha lika kul om jag gifter mig eller liknande.

men jag saknar dig idag mer än någonsin förut. det känns ensamt nu när jag vet att jag inte kommer träffa kompisarna varje dag längre och att då vara utan dig blir så grymt jobbigt. kanske kommer du på någon gång att du vill vara ihop med mig, kanske gör du det inte och dagarna när man går runt och funderar över det är inget roliga alls. du ska till smögen över midsommar och jag ska till Öland och jag vet att du får göra vad du vill men jag skulle nog dö om du var med någon annan. jag vill inte ens tänka på det. egentligen vill jag bara säga till dig att antingen så försvinner du ut ur mitt liv nu eller också blir vi ihop igen, men jag vågar inte för tänk om du går?



jag vill spola tillbaka tiden till kortegen då det inte fanns några problem i världen. det här har i alla fall varit den bästa tiden i mitt liv.

11 Juni

IDAG ÄR DET EN DAG KVAR!!!!!! jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. är så sjukt jävla lycklig just nu :)
Idag har vi i alla fall fixat kortegen och den blev helt perfekt. ljudet var grymt bra (men så köpte vi ju det största paketet som fanns också) och så har vi fixat tak och grejer. det kan bara inte bli bättre.:)
imorgon bitti är det champagnefrukost hos Julia klockan 6 och jag längtar så mycket att jag inte vet vad jag ska göra. så otroligt overkligt att vi faktiskt tar studenten.

sov hos dig inatt. du är dum och nu vill jag bara att allt ska lugna sig lite.







tack för mig.
om 12 timmar sitter studenterna och dricker igen :D


10 Juni

nu sitter jag här inne i regnet och ska snart iväg och jobba. råkade skolka idag men missade bara en brännbollsturnering (som jag ändå suger på) men har ändå varit inne i stan och hämtat bilen. fick till min stor förvåning sova hos dig inatt vilket jag ännu en gång inte kan avgöra om det är bra eller dåligt.. du gör saker för att du tycker synd om mig och jag gör saker för att jag tror att du ska börja tycka om mig mer då, så förmodligen leder detta inte till något positivt ändå. men men jag antar att "a girls got to do what a girls got to do". vad nu det ska betyda i detta sammanhang. du är ju så bestämd så det är bara att tänka bort antar jag.

Nu har jag i alla fall sagt till Mecklin, Jimmy och Ludde att dom får komma på min student och det verkade dom glada i att göra :) skönt att ha någon i sin egen åldersgrupp eftersom Du inte tänker komma. det skönaste med igår var att det faktiskt tog emot att säga att jag älskade dig, och av egen erfarenhet brukar det betyda att det inte är riktigt rätt. än är jag inte över dig på långa vägar men detta kanske är ett litetlitet steg i rätt riktning i alla fall? klart att jag hoppas att du ska ändra dig någon gång men det är mitt egna tjat jag vill slippa just nu.

idag är det också 2 dagar kvar till studenten! har köpt klart allting förutom ett paraply som det verkar behövas i dessa tider... kanske utgång ikväll efter jobbet? det är det ingen som vet.
För er som missat så var klassen med i tv4 igår, går att söka på för att se igen :D också i tidningen var vi med imorse där jag har mitt vanliga utseende (gollum).

9 Juni

idag är det enbart 3 dagar kvar till studenten och det började vi fira klockan 8 imorse. Avloppet var väl sådär, det var jobbigt att springa genom stan och vara full utan att spy men studentkänslan låg verkligen på topp! fick se lärarnas avslutningskonser för oss idag. väldigt sorgligt för nu är det verkligen snart slut...
jag saknar fortfarande dig men jag kände det igårkväll och idag att sättet du beter dig på bara får mig att vilja skita i dig. att du håller på som du gör är bara ännu ett tecken på att du är en idiot och att jag bara vill träffa någon ny som är bättre än dig. vilket faktiskt inte kan vara så svårt heller om jag tänker efter. hade jag kunnat hade jag nog faktiskt valt att radera våran tid tillsammans och ersätta med något roligare, kanske hade kunnat bli en singelresa till egypten istället? för det jag känner mot dig nu är mer besvikelse än någon annan positiv känsla.

Mina trogna läsare vet att jag skrev det här för ett år sen ungefär men här kommer det igen; "Hejsan det är jag, Linda Johansson från tidan. Ja, den här gången är det verkligen jag och det är riktigt skönt att vara tillbaka. Jag är singel-människa och det är det bästa jag vet. faktiskt. Allt annat jag sagt kan ni ta och glömma, för jag vet inte vad det var med mig då. Men nu är det i alla fall jag igen. Kul att vara tillbaka."

nu tänker jag faktiskt försöka att inte dalta mer. du vet vart du har mig om du vill något, och om du vill vara ensam så är det det du ska få vara. från och med denna sekunden tänker jag börja leva mitt liv igen så som det var innan jag träffade dig. jag kan inte säga att jag hatar dig med jag älskar dig inte heller längre, känner mig bara så sjukt besviken.

Nu är jag tillbaka och detta får firas imorgon!


8 Juni

idag är det måndag och hela förmiddagen har vi haft fullt upp med att planera kortegen, bestämma utklädnad till diverse fester, bestämma vart vi ska förfesta och så vidare... Dom sista böckerna lämnades in idag så nu är det verkligen snart slut. gick med pontus på stan en sväng efter skolan och köpte bikini, sen vidare till frissan och fixa håret, sen skulle naglarna fixas och nu har jag precis varit och solat. det är hårt att vara student!
imorgon har vi i alla fall Avloppet. hoppas starkt på att våran klass vinner men chanserna är kanske inte så stora. ser i alla fall fram emot varenda dag nu, trots att det är lite sorgligt att skiljas när man har som roligast.
 jag var faktiskt inte ens ledsen idag. kanske har jag haft för mycket att göra att jag inte tänkt på det eller också kanske det var att vi sågs igår och att jag fortfarande lever på det. för det kommer jag kunna leva länge på, det har nog varit det bästa som hänt hittills.




If you really knew me
You couldn't do this to me
You would be my friend

If one of us is lying
There's no use in trying
No need to pretend
Falling out of a perfect dream, coming out of the blue

Is it true?
Is it over?
Did I throw it away?
Was it you?
Did you tell me you would never leave me this way?

7 Juni

inatt var den bästa/säsmta natten sedan det tog slut. jag fick faktiskt sova hos dig och allt kändes bra. vi hade roligt, så som vi brukade ha det förut och vissa stunder glömde jag till och med bort att vi faktiskt inte är tillsammans. jag vet inte om det är bra eller dåligt att jag kom till dig men jag försöker intala mig själv att det är bra. jag har fått läget förklarat en gång till, jag har fått träffa dig och din mamma och pappa igen och jag minns hur roligt vi kan ha det tillsammans. jag hoppas bara att du ser det likadant som mig.
det var i alla fall världens härligaste k'änsla att vakna bredvid dig och duscha och få några pussar igen. men ändå önskar jag att vi kan ha det såhär jämt. det negativa med mitt besök är att jag blir påmind om allt jag missar. du ÄR underbar och det kommer kanske ingen kunna ändra på och jag önskar så sjukt mycket att vi kan ha det som vi hade det idag igen.

Jag älskar dig fortfarande, nu kanske mer än förut.



Snälla kom bara tillbaka....

5 juni

Idag är det 7 dagar kvar till studenten!
igår bowlade vi med klassen och josef. det var kul trots att jag inte vann :) sen bar det av på förfest med malou, becca och emil hemma hos becca. efter det åkte vi till någon annan förfest där resten av klassen var och sedan utgång på husaren. träffade mycket roligt folk och dansade mycket och även igår hade jag kul! Fick sova hos becca och imorse drog vi oss till skolan i 10 minuter för en redovisning.
Resten av dagen har jag varit med Hanna och spårat. det var riktigt längesen jag skrattade såhär mycket som idag och gud vad jag älskar henne för det! Sanna, Becca, mamma, pontus, pappa, malin och alla andra förtjänar också att veta att dom gör min vardag så mycketmycket bättre.



men ändå vill jag inte vara utan dig.

4 juni

idag är det dag 4 och inatt var första dagen jag sov ensam hemma. det var jobbigt, mamma fick bädda rent i sängen och jag fick gå och plocka undan saker som påminde för mycket om dig. jag kunde i alla fall sova och jag lyckades till och  med försova mig imorse.
Jag kom i alla fall fram till inatt att jag räknar dagarna utan dig när jag egentligen borde räkna ner dagarna till studenten. idag är det 8 dagar kvar, och det ska betyda mer än något annat. kanske är jag egoistisk om jag säger att du faktiskt förstört den bästa tiden i mitt liv men det är så det känns nu.
imorse åkte jag bil för första gången sen jag åkte hem från dig i söndags. jag hade ett kort på dig kvar i bilen och din tröja låg där, jag orkade inte ens gråta när jag såg dom.
en del av mig tror fortfarande att du kanske kan komma tillbaka medan en annan del förstår att det faktiskt aldrig kommer bli så. men jag vill vara med dig nu. jag vill åka till dig och vänta tills du slutar jobba så vi kan laga mat tillsammans och göra allt sånt som hör till när man är ihop.

Jag drömde mardrömmar inatt och väntade på att du skulle hålla om mig och när jag insåg att du inte skulle det blev jag ledsen igen. jag tror inte ens du förstår hur mycket jag saknar dig och jag hatar dig för att du gjort såhär.

3 juni

Igår var dag 2 utan Niklas och den var i princip hundra gånger värre än dagen innan. hela dagen i skolan gick åt till att gråta och det blev absolut inte bättre när jag träffade Johanna, niklas syster, i OPlandet. Inte ens mina lugnande tabletter kan få mig lugn under dom här dagarna.
För att få lite annat att tänka på åkte jag i alla fall hem till Julia för att fira att det bara är 10 dagar kvar till studenten. det var grymt kul och jag klarade faktiskt av att dansa och skratta och dricka utan att tänka på dig. det var sen när vi kom till husaren det blev jobbigt. det kändes som det brukade göra när vi var ihop, att du skulle komma och hämta mig och att jag skulle få sova hos dig. att vi skulle vaknat ihop idag och haft en bakfylle-dag i badkaret. du kanske skulle skrattat åt mig för att jag lagt in min mosbricka i kylskåpet under natten för att "ha den till frukost". du brukar bli trött på mig för det, likadant som att du alltid blir trött på mig för att  jag inte torkar håret innan jag lägger mig i sängen. Det är din och min säng egentligen, nu är den bara din och jag skulle döda mig själv om jag hörde att någon annan tagit min plats där.

Man tror att tiden ska stanna men nu har det redan gått 3 dagar. men tiden borde egentligen stanna, den borde stanna och spola tillbaka sig ett tag för såhär kan det väl inte vara? nej, för i den riktiga verkligheten så ska du och jag alltid vara tillsammans. vi skulle ju skaffa barn ihop och köpa hus, då kan det väl inte sluta såhär? Det enda jag vill är i alla fall att allt ska gå över nu. Precis alla låtar som spelas på radion handlar om dig och mig, alla lukter påminner om dig och alla timmar på dygnet är dom timmarna jag borde varit med dig. jag saknar dig något grymt mycket och jag önskar att jag bara kunde acceptera läget så att jag kanske kan gå vidare och bli glad. det jag saknar mest just nu är din skrattgrop och dina ögon. jag vill inte att någon annan ska ligga och titta på dom när det regnar ute och ni bara ligger inne och myser. du har ett mysigt sätt, du vill gå på stan och hålla mig i handen och du vill kramas och pussas trots att dina kompisar är i närheten. Hur ska jag klara mig utan dina morgonpussar? det var alltid dom som fick mig gå upp på morgonen.....

egentligen vill jag bara gå och lägga mig och sova bort varenda jävla dag för jag är så sjukt trött, men samtidigt är jag för rädd för att vakna och märka att detta faktiskt är verkligheten just i detta läge. efter dom här dagarna har jag så många frågor jag skulle vilja ställa dig men eftersom jag inte får ringa får jag försöka svara på dom själv så gott jag kan. vad var det som gick fel egentligen? kunde jag gjort något annorlunda? och det viktigaste av allt, kommer det någonsin att bli du och jag igen? för jag vill verkligen inte vara utan dig. det här finns egentligen inte ens i min värld.

Förmodligen är detta kanske det mest ointressantaste blogginlägget någonsin för hur många vill läsa om vad jag tänker och känner nu? men jag vet själv med mig att det kommer att komma fler sånna här inlägg så sluta läs nu i så fall. det här hjälper i alla fall mig.

Du skulle kommit på min student....

1 Juni

Dag 1 utan Niklas är avklarad och jag känner mig som ett vrak.. som tur är har jag fått sovit hos hanna inatt och ska göra det inatt också. jag lipar och är arg om vartannat vilket inte är så kul för dom som är med mig men dom orkar ändå stå ut :) har i alla fall tagit första doppet idag, även solat lite vilket är väldigt skönt :) imorgon ska vi fira 10 dagar hemma hos Julia vilket jag också tror kommer bli mycket roligt. tur att det finns saker att göra annars vet jag inte vad jag skulle gjort.


saknar dig så grymt mycket.


RSS 2.0