25 Maj

Nu var det ett tag sen man skrev igen så kanske är lika bra att passa på när man har lite tid över :) i fredags var jag på den efterlängtade Kullenfestivalen som enligt mig faktiskt mest var överskattad. träffade i alla fall mycket kul folk och hade hyfsat bra väder så i stora drag var kvällen helt ok. det var alla emosar som sänkte kvällen lite bara.
Sen igår blev jag bjuden på kinarestaurang av sötnos och några timmar efter det åkte vi ut till Lugnås där det var matkrig och allmän förstörelse, haha. Åkte rätt snabbt därifrån och hamnade på en fest i Mariestad istället.

Helt underbar helg med en helt underbar människa!

14 Maj...

Idag har väl inte varit en så jätte rolig dag. Hade projektarbetsdag så skulle kolla på treornas projektarbeten. Var ganska intressant men långdraget och så ville jag bara hem. Nu sitter jag i alla fall och tröstar mig med godis, det behövs en dag som denna. Har inlämning i Svenska imorgon så borde egentligen börja med den men orkar inte just för tillfället. Mitt supergoda humör försvann lika snabbt som solen gjorde idag.

På fredag kommer i alla fall min lilla älskling tillbaka till skolan!:) har en hel del att prata med henne om vid det här laget känner jag... vad skulle jag göra utan henne egentligen? riktigt bra fråga.

12 Maj

Helgen har varit helt underbar. Började i fredags med att ha en lugn hemmakväll(!) och sedan på lördagen tog jag första doppet på förmiddagen och så åkte jag bort till Mariestad där vi skulle fira Marcus. Jag, Hanna, Koffe, Anna, niklas och Marcus åkte ut med båten och vädret var helt underbart. Drog igång grillen och låg i solen och stekte ett tag. Lite småincidenter hände, som tex att ölen "simmade" iväg eller att marcus skvätte pissevatten i ansiktet. När det började kylna på lite åkte vi hem igen och så drog Anna, jag och Marcus oss vidare till Lugnås och fortsatte kvällen där. riktigt mysigt ;) Träffade på fyllekajan Stenblom och Funke hos DansbandsRobban. trevligttrevligt :)
I stora drag var det en helt perfekt dag. ge mig mer sånna!




9 Maj

Det kanske är meningen att man faller isär, för att kunna bli hel igen?
Det finns inget Jag & Du som kan ta mig ur denna hagelskur.
Och när det regnar vill jag bara fly, kan inte dansa under mitt paraply
Men nu har det blivit så här, vi bara skriker och svär och vi har glidit isär
Jag skriver det hära för den tiden vi hade, hopp om att isen skulle bära.
Men det var då, och klockan tickar. Jag somnar stillsamt,
Låtsas vilja hinna komma fram till det vi kunde haft
Alla stunderna bor i underland som vi lämnat allt
Känslan brast, och nu när du är borta behöver jag änglavakt.

Hör du hur jag håller andan? Kan du ta mig dit igen, bara en gång till?
Och jag ville be dig stanna. Kan du ta mig dit igen, bara en gång till?

Det kanske är meningen att man gråter sig till sömns, för att sedan kunna le igen.
Och vi badade i solnedgången. Jag ser tillbaks, orden kommer.
Det håller inte längre, vi sa det i kör.
Jag låter dagarna dö, för jag saknar din röst.
Ensam bortspolad av ett vattenfall.
Du, vad som än händer, du glömmer väl inte bort hårt galna sommarnätter?
Ville bara vara lite bättre, vindarna kom, jag svarade på direkten.
En klint röst och jag ser dig ibland.
Att du ville ge mig din hand, För vad spelar någon roll när du lämnat allt?
Ingenting, men det känns så kallt..

Fingrar i nacken, så avlägset nu när jag vinglar i natten.
Och det slår mig, ifall ingen är vacker, är det kärleksbrev eller brinnande papper?
Det var sommar och vi, dyrkade solsken
Samma sommar som fyllt mig med tomhet.
Och allt jag vet, är att man måste ta sig upp för att kunna falla ner.

Och jag har sett bottnen, allt för många gånger.
Och allt jag vill är att du ska hålla om mig.
Men jag tänker vara trogen för evigt, är det korten i leken eller ord utan mening?
För allt vi haft är dött, och att du frågar hur jag mår är fattigt trögt.
Tusentals tårar kvar.
Du & Jag, båda, har slutat vara vi så jag har slutat vara jag.


8 Maj

Igår var jag då och halkkörde med Sanna vilket var något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Från början gick det inte så bra så då satt vi väl mest och svor och undrade hur fan alla andra kunde tycka att det var kul, men efter ett tag började det ta sig och då blev det riktigt roligt! Sanna blev lite trött i gasen ett tag där också. hahahaha.
Efter det kom Niklas förbi en sväng och så blev det till att kolla på lite film och bara ta det lugnt. så mysigt så :) Han ger mig diabetes den människan.

Idag vart jag lite trött på morgonen så tog mig en sovmorgon igen. Känner verkligen ingen motivation att gå till skolan nu när Becca är utomlands. Jag behöver henne för att orka en 8-timmars dag. Snälla kom hem igen!

Till helgen ska förhoppningsvis jag, Anna och Hedström bort och gratta marcus på lördag. Ska bli riktigt kul måste jag säga. det var inte igår man träffade honom...

Fortfarande underbart väder, hoppas starkt på att det håller i sig ett tag :)


image4

4 Maj

Igår var jag ju då hos Christer och firade Anna och honom. en hel del folk och allmänt trevlig kväll! jag och Anna körde lite repris från förra helgen med våran sång fast utan mickar den här gången. grymt bra om jag får säga det själv ;)
Träffade dig igen och det gick bra. Du är fortfarande den jag minns att du var och kan säga att jag inte ser det positivt längre. Kändes faktiskt inte alls konstigt att se dig ihop med din nya, känns mer som att jag aldrig känt dig över huvudtaget. Det släppte rätt fort och det är ganska skrämmande, är det såhär det ska vara? Är nästan till och med glad för din skull. Satan vilken bra människa jag blivit! Tycker bara kanske att jag är värd ett "hej" i alla fall efter alla dom månaderna, men antar att du fortfarande har svårt för att säga det ordet.
nackdelen med gårdagen var väl böterna vi åkte på bara för att vi åkte utan bälte. 1500 känns rätt gött när man bara får 1000 kr i månaden. Förhoppningsvis kanske detta får mig att börja med ett lite nyttigare liv, nu när jag inte har något över att dricka för. Får se det som en positiv vändning i mitt liv. haha.

På tal om positiva vändningar, det har börjat bli riktigt bra väder ute igen och det är helt underbart! Känner sommarkänslorna spira i kroppen och nu känns det fan riktigtriktigt bra.
För det här är väl på riktigt?

2 Maj

Var ett tag sedan man uppdaterade här så kanske är lika bra att göra det nu. Är äntligen lov nu men känner ändå att jag har lite smått ångest över dom kommande proven. aja snart är det sommarlov och då är allt sånt där över :)

I onsdags åkte i alla fall jag och Petsson bort till Becca och Emil på lite förfest med grillning och sen bar det iväg till Stenstorp hem till Mikaela. Mycket folk och verkade kul, men ändå åkte vi rätt tidigt. Efter det åkte vi i alla fall till Lugnås(?) och fortsatte att dricka fram till småtimmarna. Anna och Mys-Jenny var där och vi ägde lätt killarna på singstar!  tyvärr blev det ännu en gång lite för mycket av det goda för min del så torsdagen ägnade jag största delen av dagen på toan och i sängen. Hinken var min bästa vän, även lite idag.
Så kan det gå när inte haspen är på... Imorgon bär det till Götene för att gå på Annas och Christers party. ska bli riktigt kul! :)

Har fått bil nu också! bara körkortet som fattas.


image12

RSS 2.0