29 Oktober

hej igen. Har varit ganska fullt upp nu det sista med göteborgsresor, fylla och praktikplatser så har inte hunnit skriva något. inte ens några pluttefnuttiga få rader. Men jag vet att min enda (?) trogna läsare inte har internet i den nya lägenheten fortfarande så knappt någon kommer läsa detta. kanske Sanna eftersom att jag sagt till henne och kanske min lilla petsson som tror att han kan lära känna mig bättre genom att läsa min blogg eller som tror att jag kommer skriva något om honom (vilket jag också oftast gör).
Ska i alla fall när som helst gå upp och göra mig i ordning för pizza med sanna, carro och marcus :) Tycker jag är värd en pizza idag eftersom att jag var ute och gick med sanna och hunden idag. Att jag åt donken igår kan jag förtränga, det är väl trots allt framtiden som räknas? Är tydligen studentfest i skövde idag men vi nyktra små änglar får nöja oss med cola. trots att det är våran tur i år.

Nej nu ska jag iväg och göra något vettigt.
bye


22 oktober

Idag har jag varit hemma på grund av min älskade favoritsjukdom som aldrig ger sig. Har även fått lapp idag om operation så är väl inte allt för lycklig till livet just idag. Operation borde det inte ens kallas med tanke på att dom varken ska skära i mig eller byta något på mig eller fixa något som är fel. det är bara vanlig kontroll under narkos men ändå är jag livrädd, fan om jag aldrig vaknar igen! tur att jag är organdonator...
den här helgen såg precis likadan ut som förra: Torsdag - utgång, fredag - drack med anna. Lördag-  höll jag mig faktiskt vid mina sinnes fulla bruk och var lite chaufför för en gångs skull.
Träffade sötis Becca ute på krogen i torsdags igen och i fredags kom jag och petsson och hämtade henne i ryd för att vi skulle till skolan. med en sömn som inte varat längre än 4 timmar och alkohol som fortfarande sprudlade i blodet kan man ju bara tänka sig hur vi var under dom lektionerna. Fick smita iväg och krama toaletten några gånger men annars har nog aldrig skolan varit så kul som den dagen.

I lördags hade jag och min älskade Niklas varit ihop i 5 månader. tänk vad tiden går fort när man har roligt :) i vilket fall så är han verkligen världens underbaraste! kommer nog aldrig tröttna på den människan. han är my one and only, för att vara lite internationell.


15 Oktober

Nu sitter vi på socialpsykiatri lektionen och har gjort ett arbete på en timme som dom andra behövde 2 lektioner till. inte så dåligt om jag får säga det själv! idag är jag på lite bättre humör och misstänker att det är på grund av beccas söta lilla Godmorgon-sms jag fick imorse, hon vet hur hon ska göra mig på bra humör den tösen.
Tror jag ska underhålla mig med att Hissa och Dissa lite nu faktiskt. känner att jag har så många åsikter som bara väntar på att få komma ut ;)

Dissen idag blir skolans datorer. dom bytte datasystem för att det skulle bli säkrare och nu är det så säkert att man inte ens kan komma in på dom längre. har fått byta dator 3 gånger bara under den här lektionen för att jag tydligen "inte har något användarkonto".
Hissen idag kanske jag borde skriva imorgon egentligen men tar det nu ändå. RödTorsdag som jag och Frida har börjat få smak på. Helgen känns helt plötsligt lite närmare när man är ute på torsdagar också. Grymt kul och grymt billigt! synd bara att jag missat det under så lång tid.  

Nu ska vi snart bege oss ner till polisstationen för att fixa lite med projektarbetet.

14 oktober

Idag är jag trött. jag har pms och känns som jag skällt på folk hela dagen, hoppas dock att det inte är så. Har i alla fall bokat tid för omprov i historian som jag trodde läraren hade glömt, och så måste jag göra om en inlämnigsuppgift i Omvårdnaden som jag trodde jag lämnat in men tydligen inte. På torsdag har vi prov och nästa vecka har vi Historia inlämning... Listan är lång på saker som måste göras men ändå känns det som att det är mycket viktigare att ligga och titta på grey´s anatomy och sova lite extra länge och gå ut på krogen torsdag, fredag, lördag.. Suck. snart är det dags att skaffa barn också. vart är världen på väg egentligen? Och hur ska man hinna med allt?

Nej nu har det blivit en massa negativa blogginlägg så nästa gång lovar jag att det blir lite roligare att läsa :)



Min älskade lilla Misse och hans enda vän

13 oktober

Hej igen.
Idag kommer jag skriva för att beklaga mig lite. känner mig lite halvdepp idag men misstänker att det är vädret blandat med fel vecka i månaden. borde ha samma motto som pontus egentligen "sluta vara depp och bli lite pepp". tror han kom på det på två sekunder för det verkar inte så genomtänkt, men ändå..det är alltid något...
Det som är fel idag var i alla fall det att jag glömde busskortet imorse så pappa fick köra in det, maskeradkläder (till den 31:a) är svindyra!, jag har börjat fundera på om jag verkligen ska ha min vinterjacka men tror det är för sent att lämna tillbaka den OCH det värsta av allt; mina favorit strumpbyxor är trasiga och jag har inte råd att köpa nya. ja visst har jag ett hemskt liv och dom största problemen man kan ha?
nej nu överdriver jag lite kanske men lämnar dom tyngsta tankarna åt mig själv och inte åt allmänheten. man vet aldrig vem som är inne och smygläser.
I vilket fall som helst har jag världens underbaraste pojkvän som jag helst bara skulle vilja stanna hemma och mysa med dagar som denna. Han får mig pepp igen, för att härma min broder.

bye.

12 Oktober

Dags att blogga igen då kanske.
Helgen har varit fullspäckad och ännu en gång känns det som att jag gått runt i dimma hela tiden (vilket faktiskt också stämmer). Torsdagen blev det utgång med Sandra, Loffsan, Frida och Antonia vilket var grymt kul. hade nästan glömt av hur kul det är att gå ut på torsdagar. Träffade min lilla Becca ute också : ) Äntligen ser man henne lite oftare! <3 Fredagen råkade bli en skolkardag (men vad hade jag förväntat mig?) och sedan var det bara att gå på ölen igen. Bowlade med hanna och lite folk och för en gångs skull kom jag tvåa! Åkte bort till Johan på efterfest och träffade det gamla gänget vilket var grymt kul! :) dom är saknade kan jag garantera.
Igår var jag och petsson på bygdegårdsfest. Duktig som jag var fick jag bli chaufför men det led jag inte av med tanke på att jag nästan spydde bara jag kände lukten av alkohol. druckit 6 dagar på två veckor. det är fan inte dåligt för att vara jag! dock får det bli lite lugnt nu till helgen för ekonomin börjar svacka lite nu....
I veckan måste det i alla fall bli plugga som gäller.



Och jag har sett bottnen, allt för många gånger.
Och allt jag vill är att du ska hålla om mig.
Men jag tänker vara trogen för evigt, är det korten i leken eller ord utan mening?
För allt vi haft är dött, och att du frågar hur jag mår är en fattig tröst.
Tusentals tårar kvar.
Du & Jag, båda, har slutat vara vi så jag har slutat vara jag.


hör du jag håller andan, kan du ta mig dit igen?
bara en gång till..

1 oktober, det finns elaka människor - akta dig för dom

sitter vid datorn och har så sjukt tråkigt. fick för mig att jag skulle skriva inlämningen om fobier idag men skippar nog detta...
Igår åkte i alla fall jag och Therese hem till Becca och busade lite på hennes rum. Hon hade inte misstänkt något så var grymt kul faktiskt :) Grattis igen becca på 18-års dagen som var igår!! träffade hennes plastpappa (eller vad man kallar dom?) första gången igår också och han var en riktig heting om jag får säga det själv. jag och becca spanade på hans son idag i skolkatalogen, för han är tydligen lika gammal som oss och går på västerhöjd (tänk vad världen är liten?) och han var inte heller helt fel. skojade med becca och sa att jag skulle lägga in en stöt på honom men tror jag skippar det. hur hade det sett ut med hennes riktiga bror i bagaget? aja lite kul får man ha ibland ;)
Imorgon ska i alla fall jag, Becca, Fia och Hanna bowla. jag ska väl sänka några kalla och Becca också förhoppningsvis.
Fredag blir det käka gott på Harrys och sedan utgång och lördag blir det pubafton och räksmörgåsar. MUMS!

Hm börjar bli lite fundersam över allt som har med dig att göra. Besvikelse följs av besvikelse så är det verkligen värt att lägga ner tid? Känns helt overkligt att det faktiskt skulle kunna ta slut, du är ju en del av mig nu, men känns ändå som att man inte ska behöva gå runt och vara osäker? :/

Extra tack till Fredrik som fixade så det gick och öppna mitt Word dokument. Guld!

RSS 2.0