27 Augusti

Skolan började förra onsdagen och det känns helt okej. Märks dock verkligen att man inte är van vid att gå upp tidigt fem dagar i rad eller att sitta och lyssna hur länge som helst på (onödiga?) saker. I vilket fall som helst är det kul att träffa Becca varje dag igen:)
Fick lönen för Juli idag och den låg på 11 000, kanske var värt att jobba hela sommaren ändå?
Idag är det i alla fall skola igen, engelska och projektabete och jag råkade gå upp en timma för tidigt tyvärr.
Till helgen är det matfestival men kan säga att jag inte är så motiverad som jag brukar vara, vet inte vilka jag ska gå med eller något men det löser sig väl det med :)



Why can't only I for one just be
It's not the same when I now look and speak to him
I may be changed but so have he
It's like we've locked us up and thrown away the key
I see your smile the same old smile
But then he takes me down and make our feelings die

I got a life on my own
I have to be on my own sometimes
I have to stand on my own two feet's cause I know I treat him good


6 Augusti

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade så kanske kan ta mig tiden nu när jag ändå inte har något för mig. Alla som känner mig vet att när jag inte handlat på ett tag ligger och och drömmer om att jag shoppar skitsnygga kläder i affärer som inte finns, så härom dagen kände jag att det var dags att ta tag i mitt liv och åka in till stan och handla. Men efter några dagar kände jag ;Nej, det räcker inte med skövdes affärer. så då bestämde jag och Becca oss för att åka till göteborg. Och det var så jag hamnade här. Full av iver vaknade jag 07.20 imorse och kunde inte somna om. bara att gå upp och göra sig i ordning och vänta på att kunna åka, tåget går ju trots allt inte förrän 10.30. 

Igår träffades i alla fall alla tjejerna och fikade och tjötade skit. lyckades klämma i mig världens största negerboll och en cheesburgare efter det. kände mig rätt duktig.

Imorgon blir det äntligen utgång! har sett fram emot det under alla 6 veckor på äldreboendet och nu när jobbet där äntligen är slut kan jag börja umgås med mina alkolist kompisar igen. ska bli ritkigt trevligt :)

Körkortet går det bra med och likaså kärleken och ekonomin för en gång skull. Träffade han-jag-aldrig-trodde-jag-skulle-komma-över förra lördagen men det gick bra. vissa saker måste man väl helt enkelt bara lämna bakom sig och glömma, trots att jag innerst inne känner att det fortfarande pirrar i mig när han råkar nudda mig. Men jag skulle aldrig byta ut Niklas mot honom, inte ens bara för en kväll. han och jag är Då medan jag och Niklas är Nu. Men ibland måste man få leka med tanken...



None

RSS 2.0