28 april

Jag har allvarliga problem.

hela veckan har jag varit en blandning av sjuk och arbetslös och idag kände jag verkligen hur jag började klättra på väggarna. lägenheten är städad, disken är diskad, tvätten är tvättad så vad finns kvar att göra? baka brukar jag göra när jag är rastlös men jag har fortfarande kakor och grejer kvar sen alla andra gånger.  nej nu jäklar ska jag gå ut och gå tänkte jag, röra lite på fläsket. så jag tog på mig och gick ut till närmaste affär och handlade en jacka och scarf. varför? jag vet inte, det satt inte ens helt hundra. Kan jag inte bara vara som normala människor och bara gå en sväng? utan att handla massa saker?

när Nicke har slutat sen ska vi in till stan och kolla på cykel. ska bli skönt att kunna cykla när man ska någonstans i sommar istället för att alltid ta bilen.






Att vara sambo är faktiskt bland det bästa som hänt mig. och det är ett stort plus att jag fått tag på världens BÄSTA sambo också :) det känns bara så rätt.

25 april

 



ÅH vad jag vill ha min lilla buse nu :)

22 april

Jag har inte ätit nått på hela dan. Och idag beror det faktiskt inte på att jag inte kan svälja, (halsen är faktiskt bättre idag, men antar att jag får äta den förbannade pencillinkuren ändå) utan det beror på ren lathet. fikade lite förut med Becca så helt tom i magen är jag inte men hur hungrig jag än varit så sitter jag snällt och väntar på att Niklas ska komma hem från jobbet så att han kan laga mat åt mig. Jag är som en hund som måste få maten framställd för att kunna äta. hundar kan inte öppna kylskåpet och servera sig själv och det kan inte jag heller tydligen.  Till saken hör den att när Niklas kom hem från jobbet skulle han bara visa sitt variga sår, plocka ihop sin väska och åka igen. Och även nu, när jag sitter här helt utsvulten kan jag bara inte gå och laga mat utan skyller över allt på min stackars sambos tränare. Hur kan man liksom lägga en träning på normal ät-tid? fyy.

Som straff till tränaren som förmodligen själv aldrig äter tänker jag nu äta smörgås. så det så.

21 april

har varit en sväng på mitt favoritställe idag (var ett tag sen sist) och härligt nog hade jag fått halsfluss. Kanske är jag lat, kanske inte, men imorgon tänker jag vara hemma från jobbet och kurera mig. visst är jag rastlös, har trots allt varit ledig sen i lördags men är tveksam om jag orkar jobba en hel dag med bara lite nyponsoppa i magen. jobbar i alla fall helgen så helt arbetslös blir jag inte :)

idag klippte jag av mig en bit till av håret. känns faktiskt rätt bra med lite förnyelse!

20 april

Tiden läker inga sår och det som inte dödar stärker inte heller
och så länge man landar på sina fötter klarar man sig inte
och det finns inga kläder som tål det dåliga väder du och jag haft så länge nu
och det känns som om jag har ett litet privat jävla moln över mig som följer mig
vart jag än går.
Och jag älskar dig men fan vad vi håller på

Satan vad ont det gör, när du sårar mig som bara du kan
och du känner varje skrymsle, varje vrå av mitt hjärta
och du missar inte en chans att ta igen för allt
och dom som säger att tiden läker alla sår dom ljuger

Vi smyger omkring på tå, livrädda för att störa och vi har tappat våra ord och när
vi väl hittar dom blir dom bara kantiga och fel
och all skit som kommer ur min mun jag menar det inte men jag måste väl ändå
mena nåt? Och är det nu vi ska bryta upp, gå skilda vägar och sånt?
Jag vill inte, vill inte! För jag kommer sakna dig så



.

idag önskar jag att jag aldrig ens vaknat.



finns liksom inga ord längre

16 april

hej svejs i lingonskogen.
ÄNTLIGEN HELG! har aldrig någonsin varit så taggad över en fest/helg. Men den här helgen kommer bli första drickarhelgen i vårväder, härligare kan det inte bli!

Så idag gick jag och la mig i solariet en stund, kunde nästan lura mig att jag låg på stranden. tror detta kommer bli en toppensommar....






nej, det kan nog faktiskt inte bli bättre än såhär.


15 april

after all we’ve been through love is still around in the dark


Var duktig och bakade cheesecake igår så idag bakade jag bullar. när jag har tråkigt och är för ensam för att gå ut i solen så bakar jag, det är i alla fall ett gott tidsfördriv. önskar jag kunde fått för mig att träna eller nåt istället...
Någonting jag verkligen ser fram emot är marcus fest på lördag. ska bli grymt kul att förfesta med tjejerna, klä på sig lite fint och gå ut bland roligt folk. tyvärr får jag väl sova ensam eftersom nicke är på läger i helgen så mitt största problem i helgen lär vara; vem ska hämta pizza åt mig dagen efter?

imorgon får jag lite sovmorgon vilket är tur. är inte van att gå upp innan sju 6 dagar i rad, trots att man alltid gick upp tidigt i alla fall 5 dagar i rad när man gick i skolan. i sånna här lägen är det grymt skönt att ha ett sånt jobb som man har, och kunna jobba lite varierade arbetstider.

14 april

Tänk vad saker och ting kan ordna upp sig så bra ändå...

13 april

grymt skönt väder ute idag men just idag orkar jag inte resa mig ur soffan. önskar att jag hade en balkong så man kunde fått lite frisk luft men icke.
personalen på solgården är i danmark så idag var ví bara vikarier, och chefen var så snäll att hon satte helgbemanning. 1 av oss fick gå hem efter frukost, alltså var vi tre vikarier på 20 boende. kort sagt är jag helt slut.

I söndags var vi och tittade på våran lilla söta kattunge. än är den för liten för att ta hem men jag längtar så sjukt mycket tills man har en liten bebis här som sällskap!

trodde att jag och Niklas skulle ses mer nu när han jobbar hemma men så blev det visst inte. det är fotboll/krattning/match/kompisar som står högst på prioriteringslistan nu. Kan säga att vi faktiskt ses mindre nu än när han låg ute..

10 april

Träningsvärk till tusen idag.
Sjukt kul kväll i alla fall!


7 april

igår ringde det på dörren när jag slått mig ner i soffan för att inte resa på mig mer under kvällen. eftersom jag är ganska misstänksam mot oinbjudna natt-gäster nu för tiden så stängde jag av ljudet på tv:n (ganska dumt egentligen eftersom mitt syfte med att stänga av var att personen på andra sidan dörren skulle tro att ingen var hemma. men det är väl större risk att någon glömt tv:n på än att tv:n helt plötsligt slutar ge ifrån sig ljud när ingen är hemma?) och smög fram till dörren i min morgonrock för att kika i kikhålet. såklart höll personen i fråga för hålet, för vilken mördare skulle visa sitt hemska yttre i hålet om den snart skulle mörda någon egentligen... Jag hann stå och dividera några sekunder om jag verkligen skulle öppna dörren, blir jag mördad vill jag inte att min familj ska se mig i morgonrocken helt näck under, pinsamtpinsamt, men min nyfikenhet fick mig att öppna ändå.

Och där stog Niklas! Snön har äntligen smält så nu kan han börja jobba hemma igen. äntligen kommer det kännas som ett riktigt samboliv för oss :)

Idag har jag varit i stan med becca och köpt lite kattsaker. var riktigt kul att träffa henne igen och riktigt kul att se hennes lilla kattbebis. eventuellt ska vi kolla på katt nästa vecka men dom småttingarna är bara 2 veckor. klarar jag att vänta 10 veckor till på min katt? tveksamt....

6 april

Idag har jag jobbat, fick deligering i slutet av dagen så nu kanske det kommer kännas lite mer som om man gör någon nytta!
Och så har vi ju detta älskade rökstopp inom skövde kommun just nu. har fungerat ganska bra idag ändå, men tyvärr prioriterar man bort maten för att kunna röka på rasten. Så där satt vi på våran rast, jag och tre vuxna människor och tjuvrökte utanför solariet i tidan. Vi kedjerökte och smed planer om hur man ska kunna röka på arbetstid igen utan att någon märker. Vart är världen på väg?

En annan sak som jag funderat på ett tag är detta ständigt uppkommande (och såklart mycket tragiska) problem att folk tar livet av sig som unga. Nu hade det väl hänt igen? Jag förstår att saknaden är oerhörd för familj, vänner och närstående men varför alla dessa klubbar på facebook, alla bilder på bilddagboken och alla R.I.P skriverier på msn? Gjordes det så mycket klubbar på facebook till den här personen när den levde? eller skrev man alltid i vanliga fall till den här killen/tjejen på msn förut och berättade hur mycket man saknade den bara efter några dagar utan varandra? För om den här personen fortfarande hade levt så tror jag faktiskt inte att människor hade behandlat den så som den blir behandlad efter att den dött, om ni förstår vad jag menar... Hade Romeo och Julia fortfarande varit tillsammans om båda levt tills dom blev gamla? eller hade Jack och den nakna tjejen i titanic fortsatt att levt så lyckliga som dom gjorde på båten, och alltid uppskattat varandra?
Jag tror inte det. för det är först när man förlorat något som man vet vad man går miste om.  varför inte uppskatta folk när dom lever istället för när det är för sent..?

Sen har jag själv aldrig mist någon närstående så förmodligen har jag inte den blekaste aning om vad alla går igenom. Underlättar sorgearbetet att skriva eller bilda klubbar så är väl det ett jättebra alternativ, men jag vill bara inte att vi ska glömma bort varandra medan vi fortfarande finns kvar i livet...



Ska jag fortsätta vara "korthårig" eller ska jag spara ut igen?


5 april

har haft några otursdagar nu. i fredags tänkte jag att jag skulle limma fast mina naglar lite men istället tappade jag flaskan och limmade ihop hela handen. försökte få bort det med både aceton och lacknafta men mitt super-braiga nagellim tålde visst det och vägrade släppa. fick till slut skrapa bort allt med en liten plastbit.
och sen igår skulle jag och Niklas städa. nicke dammsög och jag skulle torka golvet. slutade med att jag råkade tömma ut hinken, och en sån hink rymmer mer än man tror! så ett tag där fick vi plaska runt i ett vattenfyllt kök. tog ett tag att torka upp men nu är det rent i alla fall!

idag har jag varit ledig och niklas också så då åkte vi och hämtade den trasiga crosstrainern som jag tänkte träna lite med. ja, den var tyvärr trasig så det blir nog ingen trimmad kropp till stranden i år heller.... Nu får den stå där och samla damm ett tag som straff innan vi slänger den.

Ingen som har en kattunge till salu? vill ha en nuuuuuuuuuu!

RSS 2.0