30 augusti

när botten är nådd har man i alla fall fast mark under fötterna.
eller är det så? känns som att min fasta mark har försvunnit. du var min fasta mark och jag trodde aldrig du skulle kunna göra såhär mot mig. Du lovade att aldrig göra såhär mot mig, men vem kan lova en sådan sak? vart gick det fel den här gången? jag hatar mig själv för det som hänt mer än vad jag hatar dig. lämnar du mig igen vet jag inte vad jag gör för du har lovat att vi skulle försöka ett tag till. Men ännu en gång är det samma sak, är jag bara en kompis eller inte? du känner inte likadant som förut (igen). vad händer egentligen? vart ska jag ta vägen den här gången och återigen, vad är jag utan dig? jag älskar dig fortfarande trots att jag mår så sjukt jävla dåligt av att tänka på det som hänt. vi kan glömma det här och blicka framåt tycker jag, aldrig prata om det igen, men du vet inte om du vill. du tror att du kanske vill vara själv ett tag.
jag orkar verkligen inte gå igenom det här igen, ge mig en chans till så lovar jag att saker och ting kommer bli bra igen. jag vågar knappt tänka på att träffa dig nu för jag tror att så fort vi pratar eller ses så kommer du säga att du vill göra slut igen och då blir det samma sak igen. varför blir det såhär jämt?
tänk om jag lämnat dig ifred några dagar förra veckan och tänk om jag skulle struntat i att tjafsa om onödiga saker. tänk om jag inte jobbat den helgen och kanske skulle varit med, eller tänk om jag skulle sovit med dig (som jag först sa) den kvällen. jag tänkte att du skulle få gå ut själv med dina kompisar och sova själv eftersom det inte händer så ofta. varför gjorde du så? varför i helvete gjorde du så?
men livet går vidare antar jag och egentligen  vill jag bara att du ska ångra dig och be mig om förlåtelse, säga att du älskar mig och att det aldrig kommer hända igen. men du vet inte om det kommer hända igen för du tycker att om du kan göra något sånt nu så är det något som inte stämmer och då kan det lika gärna hända igen.
ring till mig, prata med mig om vad vi ska göra i veckan/i helgen/nästa månad/nästa år, sov med mig och håll om mig, pussa bort det onda och gör allting bra igen. gör vad som helst utom att gömma dig från mig som du gör nu. jag vill ha dig här för mig själv bara för en dag , utan prat om vad som hänt eller om att du inte vet vad du vill längre.  
jag skulle ge precis vad som helst nu bara jag fick spola tillbaka tiden och göra vissa saker annorlunda.
snälla, gör inte såhär igen!






Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks

27 augusti

hejhejhejhej
igår åkte jag efter jobbet in till arbetsförmedlingen för att skriva in mig det. besöket tog lite över en timme och jag kan inte säga att jag är mycket klokare nu.. två lediga jobb fanns det att söka men det var i falköping och i tidaholm så min hjälpare brydde sig inte ens om att hjälpa mig att söka dit eftersom det är alldeles för långt. Hanna (som för övrigt är arbetslös) hade tråkigt hemma och kom in  och underhöll mig i stan. vi käkade på donken  och träffade fia, sen åkte vi till maxi  och hjälpte martin att välja ut en go parfym.  vi tog svängen hem till hanna  där jörgen (jönsson) fick ett nytt namn igen, jansson. imorgon blir det matfestival med dessa underbara varelser och det kommer säkerligen att bli grymt!

Nu idag ska jag väl bara vänta på att niklas kommer hem. kanske att jag städar också om jag orkar....

25 augusti

gissa vem som har jobb hela veckan då? ;) jobbar 7 dagar i sträck och missar hela matfestivalen men tanken på att  tjäna lite extra får mig att längta till att få torka bajs varje morgon klockan 7! yes!
igår var jag och hanna i alla fall på arbetsförmedlingen men tyvärr var väntetiden för lång så dom sa åt oss att åka hem  och komma någon annan dag. så var det med det... idag åkte vi i alla fall till vakansen för att kika läget där och kolla om det finns lite mer vikariat men icke, det var anställningsstopp där med. jäkla flyt att jag var så smart och jobbade innan jag slutade skolan, på så sätt hade jag blivit automatiskt inskriven där :) MEN detta räcker ju ändå inte så under dagen idag ska jag leta efter något nummer man kan ringa om att få jobba i mariestad eller liknande grannkommuner för att få så mycket timmar gjorda som möjligt. jag är helt slut men tydligen måste varje människa  (som inte redan är miljonär) gå igenom detta.
helgens kräftskiva var i alla fall kul. blev lite mycket dricka men vad annat på en kräftskiva? har inte tagit ett bloss sen  i lördags, antar att det alltid kommer något  bra ur något dåligt :) dock märks detta litelite grann på mitt humör kanske. men det är det väl värt antar jag.. nu är det faktiskt dags att lägga ner dom dumheterna.
igår åkte jag och pontus och kikade på fotboll. björsäter mot tymer, var rätt kul faktiskt . tror det ska bli min nya hobby. hade turen att få sova hos min lilla sötnos efter det:) det förgyller hela dagen att få vara med honom. är så sotis på alla som får bo ihop med sina pojkvänner, det vill  jag också göra... men det kommer väl någon gång får man hoppas :)
har man turen kanske man får träffa tjejerna på fredag och ta några kalla. jobbar kväll på lördag så det vore riktigt kul!

20 augusti

kan verkligen inte fatta att jag är arbetslös (eller har semester på obestämd tid), det känns fortfarande som att skolan börjar snart och att allt ska gå tillbaka till det normala. kanske är det därför jag inte har orkat mig bort till arbetsförmedlingen än? jag önskar att ett jobb bara kunde ringa till mig och säga att jag är anställd direkt, helst på tidans äldreboende, varför ska man ändra på någon som redan fungerar bra liksom? nu är jag i alla fall riktigt trött på att bara gå hemma. man sover till tolv och gör i princip ingenting fram tills det att alla andra slutar och man kanske kan släpa sig iväg och göra något. helst något som kostar pengar som man egentligen inte ens har längre. en stor SUCK till arbetslösheten!
igår underhöll jag mig i alla fall med att städa niklas lägenhet, diska och tvätta. skulle egentligen varit med marcus och becca men inget av det blev av, fick åka med snälla niklas istället till emil och sätta upp partytältet tills på lördag. det var också helt okej men myggen kunde varit någon annanstans :)
Nu sitter jag i alla fall och väntar på emil, vi ska iväg och spela lite minigolf tänkte vi :) han är också arbetslös, men bara nu i veckan.
antingen drar jag tummen ur röven imorgon och åker till arbetsförmedlingen eller också gör jag det på måndag, nu måste det bli av!

18 augusti, när botten är nådd har man i alla fall fast mark under fötterna

då vart det tisdag och första dagen som arbetslös kunde väl vara bättre? igår var jag i alla fall på måndagsklubben med hanna, det var riktigt kul men hemresan var sådär.... idag låg jag och sov till halv 2 och sen har inte något annat blivit gjort. har kikat på film hela dagen men snart kommer väl sanna, vi ska kika på fotboll ikväll. niklas och jesper spelar mot varandra så detta kan vi ju inte missa :)
hoppas på att jag får träffa lilla marcus imorgon, kanske becca också om jag hinner. vad ska man göra nu utan arbete och skola? det känns tomt tycker jag och allt är så himla nytt. tog man verkligen vara på tiden i skolan så mycket som man borde? vart är alla mina gamla klasskompisar och vart ska jag få pengar ifrån? det är inte mycket som stämmer nu för tiden..
igår på jobbet kom ann och hälsade på. det gjorde ont i hjärtat att se henne och alla grät öppet, det fanns ingenting man kunde säga som skulle kunna göra allt bättre. hur går man vidare från en sådan sak egentligen? hon sa att det var som ett rent helvete. får sånt egentligen hända?

12 augusti

igår åkte jag in till stan efter jobbet för att prata om det här med facket osv. det är rätt tråkigt tycker jag eftersom jag knappt ens vet vad det är, medlem är jag i alla fall. sen åkte jag hem till hanna och slappade och tjötade skit. det var gött, vräkte i oss en skål med chips också - det behövs dagar som dessa. sen åkte jag hem till plutten och har sovit här inatt, hanna kommer snart och underhåller mig igen :)
ikväll ska jag och sanna på minnesfotbollen, får se hur detta är. det har blivit så mycket spekulationer och prat om det hela att man inte längre vet vad man ska tro.. men antar att det blir så om något sånt här händer. det är tråkigt men människor kommer alltid att vara människor antar jag.
nu börjar jobbet leda mot sitt slut, har bara jobb fram till söndag. känns fortfarande som att vi ska komma tillbaka till skolan efter det men icke, nu blir det till att vara arbetslös. kommer faktiskt sakna att vara på äldreboendet här framme, jag tycker det är kul och hade inte haft någonting emot att vara kvar där några månader till....


9 augusti

idag stog hela Tidan stilla.
har varit på minnesstund och försökt att finnas till så gott man kan, inga mer sånna dagar tack!
saker som dom här borde inte hända.

5 augusti

jag skäms nästan över mig själv.
Solen skiner för första gången på kanske 3 veckor och jag sitter inne framför datorn, visst är det sorgligt? men jag har nästan gett upp brännan nu, det är inte lika roligt att få börja om från noll mitt i sommaren när man nu egentligen borde varit neger (eller kräfta) vid det här laget. bada är uteslutet för alla är upptagna och att göra någonting utomhus känns för varmt...
Tänkte i alla fall jag skulle ringa och kolla med marcus om vi kan  åka ut med båten imorgon, det vore grymt skönt :)
Min älskade lilla nicke kom till mig igår efter jobbet med donkenmat, han visste nog att jag behövde det dagen efter måndagsklubben. känns aningen tomt att sova utan honom inatt måste jag medge...
Idag har jag i alla fall varit på njurröntgen. Niklas mamma var världens sötaste och ställde upp när mina egna föräldrar hellre ligger och gottar sig i skåne än att sitta utanför ett röntgenrum i 40 minuter. konstigt att dom inte stannade hemma.... ;) i vilket fall så gick det bra, det gjorde inte ont och var inte det minsta obehagligt. det enda jobbiga var att inte äta någon mat innan på flera timmar. men det tar jag igen nu genom att äta godis och flöt :)
Imorgon ska jag jobba dag och sen är jag äntligen långledig! :)

1 Augusti

igår åkte jag och hanna och fia hem till malin för att ha tjejkväll. det kändes som hundra år sedan man träffat dom så det var riktigtriktigt roligt att ses igen! malin bjöd på hemmagjord pizza till mat och melon till efterrätt. vi spelade spel och drack te och tjötade skit ända in på småtimmarna. snart börjar högskolan för dom två hurtiga av oss (malin och fia), malin flyttar till mullsjö och fia börjar plugga i jönköping. skulle ljuga om jag sa att jag inte kommer sakna dom... men som sagt, dom man vill hålla kontakten med håller man förmodligen kontakten med så redan igår började vi prata lite smått om att vi måste ha en kräftskiva någon gång framöver. förmodligen blir detta inte förrän om minst en månad men det känns ändå bra att ha tagit upp det.
efter tjejkvällen åkte jag till niklas. hade en polisbil bakom mig hela vägen från skövde utan att märka det förrän han körde om och då trodde jag att det redan var för sent. kanske hade dom precis slutat jobba för dagen för stoppad blev jag inte, trots att jag körde så pass att jag förmodligen hade blivit av med körkortet. ibland har man riktigt flyt!
nu är det snart dags att åka iväg och jobba, solen skiner och rolandz spelar ikväll så jag kan inte direkt säga att det är motiverande att gå dit. men min lediga tid får jag ut nästa vecka istället när jag bara jobbar 3 dagar :)
familjen åkte till skåne idag så ensam hemma är jag i en vecka också. får se hur detta går, hade fått 3 A4 papper om hur överlever en vecka på åvägen utan mamma och pappa så förhoppningsvis överlever jag i alla fall några dagar ;) 

RSS 2.0