27 Januari

idag är det tisdag och det förmodligen största provet under hela terminen är gjort. har inte blivit så mycket pluggade så känns som att det är lika bra att börja läsa på igen och förbereda sig på omprov.
I lördags kom i alla fall min älskade sanna till mig (äntligen!) och jag har verkligen saknat henne något grymt mycket. Vi var fyllechaffisar åt ludde och koffe som skulle på fest i lugnås där jag och sanna tydligen var "raggartöser". kul. Efter det åkte vi i alla fall hem till mig och började dricka lite smått, Jonis och Gustafsson kom och underhöll oss och runt tolvtiden kom therese & alexandra för att köra oss till krikelin. Under den lilla biten ner från huset till vägen lyckades jag dock halka och blöta ner alla kläder så fick springa in och byta om en snabbis innan vi åkte. På krikelin träffade vi också jeppe och bosse. Grym kväll enligt mig :)
Här kommer mitt bästa blogginlägg becca;) :
Igår skulle vi hålla på med projektarbete i skolan men eftersom motivationen börjar ge sig lite så satte vi oss och tittade på roliga klipp på youtube. vi kikade på pinguparodin, "vad tyst det blev" och kondomexperten. När vi kollat klart på dessa såg towe att det stog "msn sex" på någon film och självklart måste min kåta vän trycka på detta för att se vad det är. Poff sa det så var Becca (vars användare vi var inlogagde på) spärrad från internet och kunde inte komma åt sina arbeten. lite komiskt tyckte jag, haha.
Idag fick jag min lön på 5000 kr :) känns riktigt bra att jag jobbade över jul!






22 Januari

Det här är ett test för hur starkt vårat förhållande är och hur mycket jag egentligen tycker om dig.
Frågan är om du skulle gjort samma sak för mig?

21 januari

Idag var en sån dag när man börjar få lite smått panik över vad som kommer hända efter skolan. pappa tjatar om att jag ska kika på vart jag vill plugga och VAD jag vill plugga till. sen är det alltid det där med pengar, hur ska man ha råd med en utbildning och att pendla/flytta? vad ska jag ha för studentklänning? håruppsättning? när gör man högskoleprovet? ja, ni förstår... än så länge är jag bara ett barn enligt mig själv och tycker att mamma och pappa kan ta hand om allt sånt åt mig. att plugga vidare/jobba känns det som att jag absolut inte är redo för än.
Lite grillning med några öl i solen känns som något jag skulle behöva just nu, att släppa alltsammans bara för en litenliten stund.
Min lilla nicke-picke (som för övrigt ringde mig när jag var i sälen och hade ångrat uppbråttet, för er som missat) är i göteborg idag med jobbet så inatt blir det till att sova själv. första gången sen innan sälenresan. känns väl sådär, jag skulle vilja ha någon nu som orkar lyssna på alla mina tankar och funderingar om framtiden. Han är ju förhoppningsvis också en del av min framtid och kanske har något tips eller invändning över dom framtida åren.
Imorgon har jag i alla fall socialpsykiatriprov som måste övas på idag och också 2 inlämningar som jag hoppas att läraren glömt av. På fredag i alla fall ska jag och becca eventuellt kika på balklänningar. SEN är det helg :)



20 januari

Nu sitter jag i mariestad och jag och towe har precis varit i stöpenskolan och högelidskolan för att få tag på rektorerna så vi vet hur det blir med projektarbetet. dock fanns det inte en rektor någonstans som kunde hjälpa oss och jag undrar vad fan dom gör på dagarna egentligen? hur får man tag på dom egentligen?
Idag startade vi i alla fall en ny kurs - psykologi- som verkar riktigt kul och intressant! grym lärare hade vi också så det kanske finns något ämne man tycker är kul det sista halvåret nu i alla fall :)
Nu är det dags att sätta sig med alla läxor/prov som blev över sen förra veckan och det känns väl sådär, känns mer lockande att planera vad som ska hända i helgen. hoppas starkt på att jag får se min lilla sanna-sol!

och så tar jag tillbaka det jag skrev igår. Niklas är nog fortfarande bäst och jag vore en idiot om jag skulle vilja förstöra det vi har för någon annan.

19 januari

japp då vart helgen över och första dagen i veckan avklarad. har fasta scheman nu så torsdagarna och fredagarna är inte alltför lockande längre måste jag säga... Känner mig i alla fall väldigt ensam efter sälen resan och hanna sa att hon kände det samma när jag träffade henne imorse. hade tydligen pratat i sömnen flera gånger inatt och frågat efter Bj, då har det gått för långt, haha. förhoppningsvis är jag tystare inatt :)
saknar min lilla sanna väldigt mycket så hoppas starkt på att jag kanske får se henne i helgen.
hade egentligen tänkt att åka ut och sladda lite med marcus idag men snön hann smälta bort innan vi ens kom iväg så det var lite synd.

och fortfarande känner jag mig lite kluven. hur vet man när något är säkert?
Niklas är min vardag och mitt allt egentligen men att börja på något helt nytt känns hyfsat lockande också. orkar jag gå kvar på samma spår bara för att det är det lättaste? eller tycker jag om honom för mycket för att låta honom gå? jag orkar verkligen inte med mer bråk!

anna är i åre och jag vill visa min nya skiva som passar perfekt i bilen. hon får ta och komma hem snart tycker jag allt! :)

17 Januari

hejsanhejsanhejsan. Nu är jag tillbaka efter en veckas semester i ruset och snön. Har varit en helt underbar vecka rent utsagt trots dom första halvrtråkiga dagarna. visste så klart själv att det skulle bli så att jag blev ledsen när jag åkte och drack på det men efter bara några dagar med alkohol i blodet var livet en lek igen. Jag har ett grymt stort TACK att säga till er underbara människor som tröstade mig och fick mig på andra tankar, jag hade aldrig kunnat önska mig något bättre. lite beskrivning under dagarna som varit (som antagligen bara jag tycker är roligt att läsa om men ändå) :)

söndag: Åkte vid 10-tiden och mötte hela gänget i götene där jag fick åka med Hanna, koffe och robin upp. en lång bilfärd men dock mycket rolig och mysig :) När vi kommit fram var det massa snö och en grymt stor och snygg stuga. Bastun sattes igång och dom som inte redan börjat dricka drog igång med drickan. Robin blev full som ett svin och däckade efter en liten pinsam händelse. haha.
Måndag: fixade skidor och pjäxor till dom som skulle åka och sen var det bara att börja dricka igen. koffe slog i bästa pektån.
Tisdag: 150 dagar till studenten vilket var tvunget att firas! Dock ingen utgång men vi var rätt duktiga på att fira ändå. Försökte komma in på krogen men det var tydligen 20 där. Kanske den fullaste dagen. förutom söndagen. Blod 3000 uppfanns.
Onsdag: Nykter dag för mig och Jonis vilket behövdes.
Torsdag: på´t igen.
Fredag: första och enda dagen på after skin. jag och hanna blev bjudna på nån go drink och sen blev det en till. ganska lugn kväll för alla skulle upp tidigt. startade brasan och grillade marsmallows.
Lördag: vaknade på morgonen av att "allting om kjell" gick på repeat nerifrån. Kenny jävel hade hittat sin nya favoritlåt. Blev i alla fall till att städa så fort vi kom upp och sedan hemfärd. Riktigt tråkigt får jag säga...

Har satt mig i en situation som gör mig lite förvirrad under veckan också. fan det finns så mycket annat....

10 januari - lesh il haye sabe

Det är typiskt att så fort det hänt något är min blogg väldigt populär men jag klandrar er inte, vem tycker inte om att frossa i andras olycka? men jag varnar er, jag tycker väldigt mycket synd om mig själv.
den här dagen är i alla fall hundra gånger värre än gårdagen. tror inte riktigt jag förstått igår vad som hände men idag vet jag, det är över. det luktade fortfarande Niklas i sängen när jag gick och la mig igår så idag blir det väl till att bädda rent antar jag. känns som psykiskt självmord när jag gör saker för allting påminner om dig.
Becca kom förbi en sväng igår med ett ciggpaket (nu är det okej att röka) och satt och bara pratade med mig vilket är guld värt i sånna här lägen. Sen åkte jag till min älskade anna som alltid orkar stå ut med mig och så gled vi runt i götene för att sedan åka till martin och kika på film. hon förtjänar en guldstjärna den tjejen! jag blir så glad när jag får lite uppmuntrande sms och folk som ringer och vill träffas, det är sånt som betyder så mycket just nu. Ni är mina ljus i mörkret.
Fick i alla fall ett erbjudande att följa med till sälen imorgon och stanna där i en vecka och det känns väldigt lockande. lite sent påtänkt för min del kanske men tanken på att få komma ifrån ett tag känns som det bästa just nu.
Jag ringde till dig förut och jag älskar din röst. jag hade egentligen ingen aning om vad jag skulle säga och jag blir så fruktansvärt trött på mig när jag håller på att tjata på dig. förlåt, men jag kommer nog alltid hoppas att du ska ångra dig.
 

9 januari - vad är jag utan dig?

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Livet känns inte alltför roligt nu när jag inte har dig längre. hur fan kan jag vara så dum och aldrig fatta? Jag saknar dig redan fast att det bara var någon timme sen du åkte, hur ska jag då klara mig utan dig i framtiden? allt vi hade planerat bara försvann och här står jag kvar - en idiot som aldrig känt sig så jävla idiotisk någonsin förut. Såhär skulle det inte bli, det skulle alltid vara du och jag.
Jag önskar att jag bara kunde få vakna i din lägenhet igen och att du ligger och håller om mig och att det här aldrig har hänt. snälla jag gör vadsomhelst för dig.
Vart ska jag ta vägen nu? känner mig helt tom och vet inte vart jag ska vända mig. Förut var du min nicke-picke men nu är du helt plötsligt petsson igen. jag vill inte vill inte vill inte. och imorgon kommer du med mina saker och allt känns så jävla pisspatetiskt alltihop. Du ska inte lämna tillbaka mina saker för dom ska vara hos dig, det är därför jag lagt dom där.
Du har alltid ställt upp för mig och varit världens bästa pojkvän och jag älskar att du älskade mig. Blir helt sinnessjuk när jag tänker på att jag kanske inte kommer få se din lilla skrattgrop mer eller dina små lockar i håret. Jag kommer sakna att du lagade mat till mig och att du alltid glömmer av saker. Vem ska nu göra mat till mig och vart ska jag åka när jag inte vill vara hemma? Jag vill att du ska veta att jag aldrig känt så starkt för någon förut, du tillhörde familjen och jag älskar dig.



























Niklas<3

7 Januari - lite sammanfattning

Nu var det alldeles för längesen jag uppdaterade här märkte jag så lika bra att göra det när man har lite tid över. Egentligen har jag hundra miljoner saker jag vill skriva ner och berätta om men jag vet inte vad ni har för nytta av att läsa det. Jag ska försöka hålla mig kort i alla fall.
Har jobbat första halvan av lovet men blev sjuk dom två sista dagarna. Fick min älskade nya bilstereo + högatalare på julafton vilket var guld värt!
juldagen spenderades hos Emma och peter där vi spelade spel och umgicks om jag inte minns fel. Kommer dock aldrig mer välja att jobba annandag jul igen! för lite sömn och bakfylla är inte så populärt när man ska torka bajs.
Nyår blev verkligen inte som jag tänkt mig. Jag älskar nyårsafton och i och med detta blir förväntningarna ganska höga och då är det lätt att gå över den där gränsen med alkohol som aldrig är så tydlig. Blev nog lite för mycket både för mig och min älskling och egentligen fick jag nog den sämsta starten på året som någonsin går att få. Men som sagt så skäms jag något oerhört för vad vi/jag höll på med och för att tänka positivt - allt kan bara bli bättre nu.

ja det var väl ungefär allt som var värt att skriva. Har i större drag varit berusad eller bakfull mestadels av lovet, men något bra jag gjort med mitt liv är att jag faktiskt slutat röka(!). Inatt är också första natten på ungefär en vecka som jag sover utan min älskling. Han är förövrigt fortfarande lika underbar som vanligt. :)
Och så har jag köpt nya jeans idag.







Niklas<3

RSS 2.0