21 april

jaha då satt man visst hemma igen. Imorse ljög jag ihop för mig själv att jag var sjuk så ringde och sjukanmälde mig. Vaknade någon gång vid 1 tiden sen. riktigt skönt att äntligen få sova ut!
Snart kommer Hanna och då ska vi ut och sola och grilla :)

GE MIG SOMMARLOV!

image4

20 April

Igår åkte jag till Götene för att träffa Anna en sväng. vi gick upp till någon Christer som hade fest och där var Stenblom och hela det folket. Tyvärr skulle dom åka till Trollhättan nästan direkt så jag och Anna fick glida vidare hem till Johan på lite grillparty. Riktigt mysig kväll med trevliga människor och hela kittet :)

Imorgon har vi massageprov som jag inte har läst något på. Tror kanske att det är en lagom bra ursäkt för att jag ska skippa sista lektionen igen..
Blir i vilket fall som helst ingen körning den här veckan men ska komma igång snart igen!


image4

19 April

Igår klarade jag uppskrivningen!! 57 poäng så låg en bit över :) riktigt nöjd med mig själv! För att fira detta åkte jag hem till Malou på kvällen. Där var också Lollo och lite senare kom även petsson och då blev det utgång. Tidig hemfärd för Linda som blev knockefull igen (varför lär jag mig aldrig?) och som legat och spytt under ungefär hela kvällen vi varit där. EN TIMME var jag där inne. då försvann all nöjdhet som fanns efter provet kan jag lova.

Och nu vet jag inte vad jag håller på med igen. Bäst att inte förvänta mig något så slipper det bli fel från början. Jag vet ju trots allt villkoren.

Fick precis reda på att du är på G med någon ny. Var det inte så att du inte hade tid? eller var det bara så att du inte hade tid för mig? Jag vill inte gå tillbaka till oss men jag tycker ändå det är tråkigt att du inte kunde säga ärligt varför vi inte kunde vara tillsammans. Att vara ärlig hade väl varit det minsta du kunde varit.


17 April

jaha. Igår åkte jag iväg och grillade med lite folk och det var kul :) bröt tyvärr godislöftet men ska börja på måndag igen!

Gjorde snyggingvurpan idag på stan. haha riktigt pinsamt faktiskt. Ödet straffade mig direkt när han såg att jag kollade på saker som kostar pengar. Becca trodde jag tappade tändaren så medan jag låg där på marken plockade hon upp tändaren åt mig,. hahahaha. det var rätt kul egentligen

vart iväg och solat precis med Hanna och nu blir det hårdpluggning resten av kvällen. Imorgon blir det eventuellt krogen :)

16 april

nu är jag så nära. Klarar jag imorgon också har jag vunnit över Anton och skaffat mig lite mindre godissug förhoppningsvis :) var riktigt hårt idag när alla satt och åt dumle och jag gjorde den dumma att jag luktade på ett tomt dumle-papper. Men jag var stark och stog emot!

Efter skolan idag gick i alla fall jag och Malin, Becca och Hanna och satte oss på pims och tjötade. En öl i solen var verkligen inte helt fel kan jag säga :)

15 April

Andra dagen utan godis idag. känns som att jag verkligen sitter och räknar ner timmarna tills jag får äta det igen men jag ska verkligen klara det! Måste visa Anton att jag inte är så beroende av godis som det verkar... Han har satt pengar på att jag klarar det fram till torsdag och min älskade stöttande vän tror jag kommer klara det tills imorgon. (tack för att du tror på mig). Jag ska allt visa dom båda två att jag klarar hela veckan ut, detta betyder alltså att jag inte får äta godis, flötmat, kolsyrad dricka eller kakor tills nästa måndag. Jösses, nu kändes det helt plötsligt som en väldigt lång tid....

Åkte ner med Hanna idag och skulle kolla hur det gick med sommarjobbet men tyvärr var inte chefen där. Så klart. alltid när man behöver dom så är dom borta.

Pratade med Funke igår, första gången på väldigt lång tid. tycker det är tråkigt att vi glidit ifrån varandra med tanke på hur kul vi haft ihop. Aja antar att folk glider ifrån varandra med tiden och sånt är livet helt enkelt. tråkigttråkigt.


image4


13 April

Den vita helgen blev även denna gång en dimmig helg och nu sitter jag här och har sovit max 2 timmar inatt. Mamma har redan uppläxat mig om att jag absolut inte får vara hemma imorgon också från skolan så jag antar att jag får gå och lägga mig snart om jag ska orka upp imorgon. Var i alla fall i Brännebrona igår och drack med Stenblom, dansbands-robban, therese, therese + hennes pojkvän och petsson. Trevlig kväll som alltid och mycket sång och dans.
Imorse kom ångesten fram över varför jag inte kunde låta bli att dricka så den helgen som kommer nu ska jag i alla fall vara nykter. Åkte i vilket fall som helst iväg och åt pizza på förmiddagen (psykiskt överviktig) och sen åkte jag hem och somnade i duschen igen.

Väldigt kortfattad historia men måste verkligen gå och lägga mig en stund.
bye


11 April

Kände att ungefär 98% av mina blogginlägg har haft en lite negativ klang så nu är det dags för lite förändring :)

Idag var jag i skolan och det gick bra. fick tillbaka matteprovet och jag hade precis G. Känns riktigt gött!!
efter det skippade jag gympan igen och gick ner och gjorde lite teorifrågor. Gick faktiskt hyfsat bra för en gångs skull. Fick till och med det stora ansvaret att låsa dörren efter mig ;)

Sen gick jag och mötte Becca på stan, hon skulle klippa sig så följde med dit. Blev riktigt fint om jag får säga det själv :) Följde med henne hem en snabbis sen åkte vi iväg med hennes mamma + kompisar och käkade tacobuffé på Harrys. Åt tills jag trodde jag skulle spricka och var tvungen att klämma i mig en öl också för att skryta lite med att jag faktiskt får köpa sånt till maten nu, haha :)
Åkte hem efter det och nu har det varit en lugn hemmakväll. eller som becca skulle sagt "Chill".

Skön fredag och imorgon blir det Lidköping till kusinen. Får se om det drar sig bort mot Brännebrona på kvällen sen.

"Om man slår in mitt personnummer, alltså 90(vad det nu är),
och dina 4 sista siffror Linda, så kanske man får fram en tant på 80 år"
Hahaha Smartaste kommentaren!

8 april

Idag var ingen höjdar-dag. Becca var hemma, teorin gick skit och jag vet att jag har 2 prov att plugga på tills imorgon. hej och hå det kunde varit bättre.

Igår var i alla fall jag och pappa och tittade på bil. riktigt fin modell men den hade sina brister. ge mig körkort och en bil nu så man slipper allt sånt där tjöt.
gjorde en överenskommelse med mig själv igår att jag ska ha en vit helg nu till helgen men känns ändå ganska lockande att åka och festa lite någonstans.

åå jag saknar dig din jävla fitta. Vad finns det nu att se fram emot på helgerna?

7 April

Hejsan det är jag, Linda Johansson från tidan. Ja, den här gången är det verkligen jag och det är riktigt skönt att vara tillbaka. Jag är singel-människa och det är det bästa jag vet. faktiskt. Allt annat jag sagt kan ni ta och glömma, för jag vet inte vad det var med mig då. Men nu är det i alla fall jag igen. Kul att vara tillbaka.

I lördags hade vi den efterlängtade bygdegårdsfesten och allt gick super bra. Kom kanske inte så många vi trott skulle komma men det var roligt ändå :) Jobbigt att städa dagen efter och ännu jobbigare att vara bakfull idag också. Nu får det bli en vit helg så jag kan ta igen mig någon gång.
Riktigt kul att Göteneborna vågade sig hit trots allt skit som varit det sista. I sånna här lägen märker man verkligen vilka som är ens riktiga vänner :)

Var ganska trött igår så gick och la mig vid 6 tiden. Vaknade imorse av att jag fortfarande var äckligt trött men efter att ha räknat hur många timmar jag sovit kom jag fram till att det var runt 15 timmar, då kände jag att jag var tvungen att gå upp trots att jag var trött. Jag kan ju inte hålla på och sova bort hela livet.!

Idag ska jag försöka släpa mig bort till solariet. hoppas jag lyckas.

4 April - det enda man ångrar i livet är dom chanser man aldrig tog

Hela veckan har det varit underbart väder så igår kände jag och Hanna att det var dags för årets första grillning. Sanna var också sugen så vi drog förb solariet och fixade lite fejk-bränna och sen bar det hem och grilla och ta några kalla i solen. Winnerbäck gick på högvarv i stereon (för att Hanna måste plugga in låtarna) och allting var sådär illgött som det alltid är på sommaren/våren. Tyvärr höll inte värmen i sig så länge så när det började dra sig mot kvällen åkte vinterjackorna och filtarna på, men mysigare kväll får man leta efter :)

Imorgon är det äntligen dags!!

image11

2 april - svälj dina problem, imorgon kommer nya

Ska börja med att säga Grattis till min lilla älsklings-Sanna som fyller 18 år idag! Känns som det var igår vi firade våra 15 års dagar tillsammans och det ska bli riktigt kul att få fira att vi fyller 18 tillsammans den här gången också :)
 Igår satt ju jag och Becca och blåste upp alla ballonger och sen på natten kom Mikaela, Laito och Jesper förbi och hämtade mig så vi kunde spåra hemma hos Sanna. Blev helt okej måste jag säga trots att vi hade lite dåligt med idéer på vad vi skulle göra. Kom på nu att det var en sak vi glömde att göra också....

Idag var jag i alla fall hemma från skolan och tog igen mig lite. Har storstädat på rummet och möblerat om och efter det var jag helt slut! Vädret har varit underbart idag också och jag är riktigt sugen på att grilla och ta några öl. Hanna och jag pratade om att göra det imorgon så är vädret ok och plånboken tillåter så blir det nog så :)
Krogen känns ganska lockande också måste jag säga!

1 april

Idag har varit en underbar dag måste jag säga! vaknade upp imorse och kände att jag ville vara hemma igen, orkade verkligen inte ens tänka på skolan, alla prov och läxor och allt annat som gnager i huvudet. I vilket fall som helst så tvingade jag mig själv upp och åkte till skolan och var inte på mitt bästa humör under den första timmen, tills jag och Becca satte oss och kollade lite gamla bilder på bilddagboken. Då började vårkänslorna spira och humöret kom upp på topp igen! Efter det flöt allt bara på, skolan gick bra och dom sista timmarna på jobbet gick underbart bra. Äntligen är det över! känns som att varenda problem i världen försvann när jag klev utanför dom dörrarna. aldrig mer nu. så jävla skönt!

Sen åkte Becca med mig hem och så har vi spårat lite smått här ett tag. Testade äta makaronies and cheese men kom på att folk kanske hade någon speciell ost på makaronerna när dom åt det och inte vanliga ostskivor.... Imorgon ska jag i alla fall vara hemma från skolan. Missar två prov men det får jag ta igen någon annan gång.

Härliga tider :)


RSS 2.0