Torsdag

Då börjar det närma sig helgen igen och det ska bli riktigt skönt att få sova ut och allt det där som hör till. Riktigt bra vårväder idag så jag och becca satte oss ute i blåsten och käkade glass. första glassen för året och man fick riktiga sommarfeelings när vi satt där med stelfrusna fingrar och vinterjackor på oss. Men är det sol ute så är det och vi gjorde så gott vi kunde för att det skulle kännas som att vi kommit lite närmare sommarlovet.

image3
Igår var jag och Hanna så duktiga att vi simmade
50 längder och imorgon blir det simning igen.
känns bra att ha kommit igång med någon sport
nu innan sommaren faktiskt. Man vet ju hur dom
första stegen i bikini brukar kännas.

image9










image4

Måndag

Idag råkade jag försova mig några timmar men åker i alla fall in till sista lektionen, duktig som jag är.
kom på att i fredags sa jag en mening jag aldrig trodde jag skulle säga under min livstid. det var när jag och becca satt utanför skolan och det gick förbi en kille och jag sa till becca "Becca, han har en sked bakom örat". Han gick verkligen runt med en sked bakom örat! Det finns visst människor till allt. Men vem vet, han kanske hade en risifrutti i väskan och inte hade plats för skeden där också. härlig människa.

Bara 7 dagar kvar nu :)

image8

Söndag

I guess there's just a part of me that likes to bring you down
Just to keep you around
'Cause the day you realize how amazing you are
You're gonna leave me


I fredags tänkte jag att jag skulle ha en skön hemmakväll för en gångs skull men det blev inte riktigt som planerat, så när jag började sitta och prata med Misse kände jag att jag var tvungen att åka hemifrån och prata med någon som kunde svara på vad jag sa. Tvingade ut pappa i snöstormen så fick han skjutsa hem mig till Koffe och Hanna där vi satt inne i värmen och drack lite. På lördagen gav vi oss iväg till Lidköping och fönstershoppade och efter det åkte vi (efter många "om" och "men") hem till Stenblom och drack igen. Riktigt kul kväll trots några mindre incidenter som hände under småtimmarna. Åkte hem och sov hos sötnos efter det. :)



Du, du, du, du, du, du, du, du, du, du, du, du, du är min nu


Torsdag

Detta har varit den längsta torsdagen någonsin tror jag. Skola från 8-4 och ibland med 5 minuters raster mellan lektionerna. vem orkar en sån dag? vi tydligen, eftersom att vi var kvar hela dan men ändå :)
 
Något jag har lärt mig är att när lärare på högstadiet säger att "efter att vi gjort klart det här om algebra och potenser och sånt kommer ni aldrig mer behöva jobba med det igen", då ljuger dom. Och Matte B och Kemi A är till för genier och lärare som tror att det är okej med 6 inlämningar till påsklovet har inget liv.
Det var ungefär det jag ville ha sagt.

image7



Fredag

Igår var det alla hjärtans dag och det var helt okej i år faktiskt :) åkte hem till Funke på kvällen och så åkte vi och köpte godis och sen drog vi hem till Stenblom. Kaffe på Rasta med hela götenegänget och sedan hem och sova. Fick blommor av både Funke och Stenblom :) Det tackar jag för!

Idag ska jag kanske hem till Marcus och imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Någon dag borde jag egentligen ägna åt att göra lite läxor men det orkar jag inte tänka på nu på helgen. Skulle jag gjort några läxor under lovet så skulle jag gjort dom på någon vardag så nu är det för sent ändå. ^^


Ge mig sommar!


image6

Tisdag

Igår var jag med Hanna och vi ägnade mestadels av dagen åt att sjunga singstar. Riktigt kul!
Sen när Hanna hade åkt satt jag nere och tittade på tv med syster yster. hon somnade i soffan och när jag väckte henne och frågade om hon skulle gå upp och sova fick jag till svar "jag är nere nu". jaha, det har jag redan fattat,  tänkte jag och frågade igen om hon skulle gå upp. "du är prickig i ansiktet Linda" fick man till svar då. då började jag inse att hon pratade i sömnen så jag gick upp ensam och skrattade lite åt henne på vägen. men när jag väl kommit upp och skulle tvätta bort sminket såg jag att jag faktiskt var prickig i ansiktet. Mascaran hade kletat ut sig och blivit till prickar i ansiktet. Hon hade alltså inte helt fel :)

Igår började jag tveka lite igen. är det verkligen såhär jag vill ha det? Hade det varit i somras hade jag inte brytt mig om att inte ses varje helg för då  fanns det så mycket annat att göra, men nu vet jag inte. Att du hellre väljer att dricka dig redlös hela helgen istället för att kanske vara med mig en dag och dricka andra dagen får mig att bli lite osäker. Eller kräver jag för mycket? Jag vet faktiskt inte. jag har inte en aning för jag har aldrig varit i sånna här situationer förut. Aja jag får helt enkelt avvakta och se bara. Så farligt är det väl inte. :)


image5

Söndag

Idag mår jag som jag förtjänar kan man lugnt säga. Gårdagen började lite segt med en grinig Linda som inte hade någonstans att ta vägen. men efter att ha pratat lite med friberg åkte jag in till stan och bort till skultorp där singstar och ölspelet höll oss igång fram till småtimmarna. Vid 2-tiden drog vi oss mot väring (av alla platser) för att hämta Lisas pappa men det blev så att vi stannade bland alla motorcykelåkare fram till 5. Enda gången jag kände att jag inte platsade på det stället var när jag träffade Rebeccas mamma och Hannas pappa. Lite retligt kanske, men det var då insåg jag att medelåldern på det stället var runt 40 och det var bäst att ligga lågt för att inte bli utslängd.

Sammanfattningsvis kan jag säga att det var en höjdarkväll. så kul har jag inte haft på länge!

image4

Lördag

Igår var jag hos farmor för första gången på runt 10 år. Det var pinsamt och stelt och hej-hej-det-är-jag-som-är-ditt-osociala-barnbarn. Men det gick bra, hon verkade bli glad över att jag kom så nu behöver jag inte ha det mer på mitt samvete.

Efter det sen bar det in mot Götene trakterna till Martin. Det var kul :) Hanna och Koffe ringde vid 8 och ville ha med oss till den andra Hanna och Björn. Där satt vi och tittade på film ett tag och sen bar det hemåt igen. Tidig uppgång imorse men det kan vara rätt skönt det med ibland. Och då menar jag verkligen ibland, inte mer än 1 gång i veckan. Men idag var det värt det :)

Idag är det bara 23 dagar kvar tills man är 18. det är inte illa. Har funderat över om jag kommer bli mognare när jag är så pass gammal men varje gång jag tänkt på det har jag förstått att- nej det kommer jag inte. Men det gör inget. Jag har många år kvar att mogna på.



image3image4

Fredag

Så, då har till och med jag skaffat blogg. :)

Idag var jag ute på min första körlektion och det var nog på tiden. Det gick bra men jag ångrar att jag kommit igång så sent med körandet. aja det är inget man kan göra åt nu i efterhand, förhoppningsvis får jag körkort någon gång framöver ändå.. Uppskriviningstiden är bokad nu också så det känns som att man kommit en liten bit på vägen i alla fall :)

Ikväll blir det myspys med Hanna och imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. första helgen på 17 år som jag inte har min helg planerad redan på onsdagen. spännande. Synd bara att det varit lite för mycket spänning det sista, det vore faktiskt inte helt fel med lite lugna veckor ett tag framöver!

             

     

                                                                               


RSS 2.0