20 April

Idag är det måndag och idag har vi haft studiebesök på fonus och krematoriet. det var gaska intressant men också väldigt rörande. vi är bara 19 år och döden känns så himla långt borta, ändå är döden något som inträffar varje dag, hela tiden. Det var en känslig stund för oss allihop, speciellt när vi var på krematoriet och fick se dom pyttesmå kistorna som foster får ligga i och också när vi fick se när dom kremerade en kista. vi fick kika i titthålet där kistan brann upp och skallen och tänderna var det enda som syndes bland all aska och eld.
Tänk om det varit någon av oss? det finns inte ens i min värld.
i vilket fall som helst blev det en del tårar från många av oss, alla har vi känt någon som dött och att verkligen se hur en kremering går till var ganska skrämmade och kunde säkert fått vem som helst att drömma mardrömmar.
För att skingra tankarna lite gick jag och Frida ner och tog en fika efter detta. Nachobricka på pims var precis vad som behövdes för att bli på bra humör igen och få annat att tänka på.

helgen har annars varit ganska lugn. i Torsdags skulle jag och Niklas grillat med Stoffe, Jenny och Anna men eftersom det tog 2.5 timmar att kratta planen som dom skulle göra innan (jag och Anna satt och väntade nästan hela tiden) så fick vi käka på donken istället. men det var inte fy skam det heller :)
Fredagen skolkade både jag och Niklas på och åkte på kvällen på 50-årskalas. Lördagen grillade vi hos Marcus med andreas vilket var riktigt kul!  huvudvärken har fortfarande inte släppt så på grund av detta har Linda inte tagit en droppe alkohol under hela helgen!
Biljetter är nu bokade till Scotts och Lars Kristerz (eller hur dom nu stavar) den 29 maj på Holmen. kommer förhoppningsvis bli grymt kul :)


15 april

Nu vart det ganska längesen jag skrev något här och det finns mycket som jag skulle vilja skriva ner men inte orkar. har  i alla fall varit i egypten en vecka med världens bästa Nicke nu och allt har funkat fint, även flygningen som jag var så rädd för var inte så farlig. Vi kom i alla fall hem i fredags och då åkte jag hem och sov hemma. Nog för att jag älskar att sova med Niklas men ibland måste man sova hemma också :)
Sen på lördagen kom min älskling och väckte mig hemma med ett påskägg, han skulle till elmia och hade vägarna förbi. På kvällen kom han igen och så åkte vi tillsammans med familjerna Johansson bort till Ampa och Robban för att äta påskmat. När vi ätit och letat efter ägg så åkte vi hem till niklas där dennis, stoffe, jenny och emil väntade. Det blev mycket öl och prat och det var egentligen en väldigt bra kväll om man bortser från att jag ramlade in i badrumsväggen och fick hjärnskakning + tappade niklas lägenhetsnyckel och min enda bilnyckel på kvällen. Söndagen var inte kul och inte måndagen heller, nycklarna fanns ingenstans i hela mariestad och huvudet vägrade att tänka med mig. Igår gick jag i alla fall till skolan (i mitt sjuka tillstånd var detta enbart för att träffa becca), fick till och med ta buss på morgonen, och en hel dag lyckades avklaras med många huvudvärkstabletter. Vid tiotiden på kvällen ringde Niklas och berättade att våran granne högst upp i huset hittat nycklarna (Matilda Nilsson från tidan) och lämnat in dom till polisen. GULD!
Sen vaknade jag imorse och hade världens urinvägsinfektion istället. åkte ner till V-C där dom sa att jag blivit immun mot mina tabletter som jag äter jämt för att inte bli sjuk. Så nu är det nytt pencillin som gäller och kanske ännu en utredning.
Visst har jag haft flyt det senaste?

Men trots allt detta så har jag fortfarande min underbara pojkvän kvar. Om det är möjligt så blir jag bara kärare och kärare i honom.

                       

RSS 2.0