22 mars

känns ganska skrattretande att veta att vi igår stog ute och grillade i något som vi trodde var en varm vårkväll, medan det idag öser ner snö från himlen. Slog i alla fall förra årets rekord då vi hade första grillningen 3:e april, så det måste gå mot varmare tider med åren. Jag och Marcus åkte i alla fall hem till Sanna igår och grillade kött och åt potatis sallad, ingenting är verkligen godare än det! senare kom Ludde och koffe och sedan Jesper. Vårat lilla gamla tidangäng satt och pratade gamla minnen och tog några kalla öl innan vi drog oss in till mariestad igen. Väl inne i mariestad åkte vi och kollade lite på racet och där träffade jag älskling och mille. riktigt härlig kväll :)

Nu börjar det dra ihop sig till resan och det känns helt sjukt att jag nästnästa helg är hur långt hemifrån som helst. Köpte lite förnödenheter igår och ska fixa det sista nu i veckan. känns helt ok måste jag säga!


20 Mars

har egentligen inget mer att säga än att det varit så himla bra väder det senaste :) Skrapade bilrutorna igår morse och senare på dagen satt jag vid hamnen med Marcus och tog årets första glass ute! GULD

17 mars

Idag var det vår ute så jag var tvungen att skynda mig till solariet för att skaffa fejkbrännan. känns underbart skönt med lite sol och att inte se någon snö på marken. låt det fortsätta så!
fick tillbaka psykologi provet idag vilket hade gått helt okej. Nu har vi "bara" världens största religioninlämningsjämförelse på 8 sidor och ett omprov kvar, sen drar jag :D
sov hos älskling inatt och fick äntligen lite tid att prata med honom (eftersom han  kom hem redan när jag somnat i söndags) och jag har verkligen saknat honom under helgen. saknar honom när jag sitter här hemma också men det kanske bara är våren som är i farten igen? det pirrar i alla fall i hela mig när jag tänker på honom :)


tänkte i alla fall kolla om mamma kanske vill gå med mig på stan någon dag och köpa lite nödvändigheter.  eftersom ekonomin inte ens tillåter mig att ha råd med en pizza så måste jag ju utnyttja någon :)




nepp nu ska jag ut och sätta mig lite i solen så länge den är framme :)


16 Mars

då vart den måndag igen och efter en hård helg kände jag att jag behövde sovmorgon idag så sjukanmälde mig. tydligen kom alla studentsaker idag vilket var lite tråkigt att jag missade. Bilen står i skövde sedan i fredags så åka någonstans kan jag inte göra heller (avgasröret har gått sönder så det låter som en monstertruck när jag kör) och pengarna upptäckte jag i lördags att dom är helt slut.
Helgen började ju då i fredags med att Niklas åkte till Dalsed eller vad det nu hette och jag åkte hem till Becca för att grilla. det var snö på backen så vi stekte köttet istället. Hade grymt kul och sedan vid 2-tiden kom stoffe, robin, bullen och hanson (?) och hämtade mig för efterfest i niklas lägenhet. Anna kikade förbi och även detta var roligt. blev dock inte så många timmars sömn.
På lördagen spelade vi mestadels mariocart, jag lyckades vinna både en krogrunda, ett ciggpaket, en magdans och att stoffe skulle hämta öl åt mig hela kvällen. kan ju tillägga att vi spelat det spelet hela helgen och att soffe enbart vunnit 2 gånger! haha. blev i alla fall krogen på lördagen och ännu mer efterfest här då. söndagen var mör, mariocart igen och sen vänta på att niklas skulle komma hem. Har saknat han så grymt mycket hela helgen!
Idag ska jag i alla fall försöka skriva klart min inlämning som skulle in idag och så ska jag diska och tvätta och försöka hämta bilen på något sätt.


Niklas Pettersson<33

11 mars

äntligen är omprovet gjort idag och det kändes väl helt okej. hoppas på ett efterlängtat G! Nu är det bara inlämning nästa vecka och omprov igen efter det och en inlämning kvar, vad jag vet om :) skönt!
Har i alla fall lyckats pallra mig iväg och solat nu i eftermiddag vilket var behövligt.

Måste bara säga att jag tycker det är så grymt mycket otroheter och sådant nu för tiden! det verkar som att alla råkar ut för det just nu. är det så att det är våren som gör att vi helt plötsligt kan tänka oss att vara med andra än våra älskade eller vad fan är det? blir så trött på allt sånt. och alla förbannade lögner om det. Har något hänt ska man väl ändå kunna våga stå för det, så pass "snäll" borde man väl ändå kunna vara mot sin respektive?
Men samtidigt måste jag säga att i sånna här lägen är jag så underbart glad över att det inte händer mig själv (vad jag vet, haha). Just nu skulle jag inte byta bort Niklas mot allt i världen och ännu mindre göra något sånt mot honom.
Jag är fruktansvärt lyckligt lottat som får vara med honom! <3

10 mars

Nu bär det strax iväg till Lundsbrunn för att prova ut mina skor till klänningen men först blir det ännu mer pluggande för imorgon väntar omprov. idag hade vi prov i psykologin och jag hoppas i alla fall att det gick bra!
Helgen har väl varit hyfsat lugn. Fredagen spederades hemma i tidan med älskling och en massa chips/gurka/dipp/cola och vindruvor. det var behövligt. Lördagen var det full fart på, först jobbade jag 13.30-22 och sen åkte jag till mariestad där niklas, bullen, dennis, stoffe, johanna och lizette var i full fart. snabbt blev det bestämt att krogen gällde så då fick man göra sig i ordning i räserfart och försöka komma ikapp med vätskeintaget. kvällen var grymt rolig, inte minst det att jag vann över stoffe på vårat vad (hur många bultar finns det i ölandsbron?) utan också att det var riktigt kul sällskap :)
blev dock lite små incidenter då niklas inte klarar att dricka long island ice tea när han redan är skit full, men det är sånt man får ta ibland.
den här helgen är jag då helt ledig från niklas för han ska åka någonstans långtbort med sina vänner och dricka hela helgen. kanske kan bli lite tjejmys i lägenheten om det är av intresse annars får man väl se vad som händer :)


idag är det också bara 24 dagar kvar tills jag för första gången åker någon annanstans än till danmark!
nervöst som satan (plan kan störta, det kan finnas minor gömda i egypten och framförallt ORMAR!!!) men det kommer samtidigt säkert bli grymt kul. :)

3 mars!

Idag är det min lilla dag :)
Imorse åkte jag in till stan för att fixa frillen lite, sen har jag gjort i princip ingenting. jo, har spelat lite kort med bror. vann 5 gånger och förlorade 3. då har man tråkigt när man orkar spela så länge!
har i alla fall fått lite presenter idag, halsband, pengar, locktång (efterlängtat!) och en rattmuff med blixtar på. haha frän är den i alla fall, och nu slipper jag en kall ratt.
Har ätit hamburgare och semletårta så det jag längtar efter mest nu är om Nicke kanske kan komma och ge mig en födelsedagspuss ikväll. Men hans mamma fyller år idag också så antar att jag får försöka klara mig till imorgon när han lovat att köra på hundra dagar :)

2 Mars

idag är det måndag och imorgon fyller jag år :) ska iväg och klippa mig på förmiddagen och sedan blir det kanske lite firande av mig om jag har tur. I helgen har jag haft fullt upp hela tiden, i fredags var jag med sanna och åkte hem till Becca för att äta tacos och dricka lite smått. Där hos becca fanns också emil, jaani, toni och jesper. riktigt mysig kväll som får göras oftare! :) i lördags jobbade jag hela dagen/kvällen vilket också var helt okej. det var längesen jag var på äldreboendet och konstigt nog så trivs jag faktiskt med att torka skit och prata med dementa.
Idag fick jag slänga mig in till stan för att betala egyptenresan eftersom överföringen till niklas kort tog 100 år och idag var sista dagen att betala på. men nu är det i alla fall klart och betalat :)
På onsdag är det prov och hundra dagar och på fredag ska jag hämta pass och ta spruta, lördag blir det jobb igen så dagarna framöver är ganska uppbokade. bäst att bestämma i tid om ni vill leka med mig =)


Nu ska jag titta klart på den dåliga filmen jag råkade ladda ner igår. kan inte erkänna för niklas att den är dålig eftersom han tycker att jag aldrig laddar ner nått bra så det är bara att bita ihop och kolla igenom filmen. har redan lyckats somna ett par gånger men nu ska det väl gå bättre.
Sen ska jag diska.

RSS 2.0