30 december

idag är det onsdag och imorgon är det nyår igen. brukar alltid tycka att nyår är den bästa dagen på hela året, en nystart för att glömma allt som hände under året som gått, men i år tycker jag ingenting. tycker liksom att året som gått är det bästa och sämsta under min livstid. jag har i alla fall hunnit med en hel del och antar att det mesta är värt att minnas. Jobbar i alla fall på nyårsdagen så det blir inget vidare firande imorgon och som vanligt vet jag inte ens vart jag ska ta vägen men det brukar alltid ordna sig till det bästa ändå :)
På lördag åker jag och niklas till IKEA för att inhandla lite nytt, eftersom vi tar det stora steget och blir sambos på söndag. Man måste chansa för att vinna och man  måste ibland göra helt fel för att veta vad som är rätt, så nu är det dags att börja det nya året med helt nya omständigheter!

24 december - God Jul

just idag skulle jag inte vilja vara någon annanstans än på jobbet. för allt du säger är bara tomma ord och allt jag tänker på är hur saker och ting kunde varit utan dig, med någon annan. då är det skönt att ägna sig åt att göra en så bra jul som möjligt för dom som  inte klarar det själva. för du och jag kommer aldrig att bli någon fin historia men jag och han, och du och hon har fortfarande inte kommit längre än till första kapitlet. kanska borde vi fortsätta med det istället? för jag vet att jag är din tvåa men jag vill alltid vara nummer ett.  

 




Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

21 december

idag är det måndag och jag skulle jobbat 7-4 om det inte varit så att jag börjat spy på jobbet. är det magsjuka på g eller en försenad baksmälla? för igår mådde jag hur bra som helst och det är verkligen inte likt mig efter en hård utekväll. lördagen var i alla fall grym, som alltid när man håller till vid götenetrakterna.och som alltid om man heter Linda johansson blev det lite för mycket av det goda och som alltid när jag harför höga klackar                      slutar kvällen med  blåmärken överallt . självförvållat? antagligen, men kul hade jag!
nu är det bara 3 dagar kvar till jul och jag (grinchen) längtar mer än någonsin i år. jag och niklas har i alla fall fått in en fin gran efter en lång tids letande i en kall skog, så nu är det bara skinkan som ska göras i ordning och sen får julen gärna komma.  
min mobil har börjat ge sig en gång för alla, likaså min bil. varför ska allt gå sönder på samma gång när man som mest behöver pengarna? dags att börja prioritera lite antar jag.

15 december

Choosing our life over your life meant your death
And you never got'a chance to even open your eyes
Sometimes I wonder as a foetus if you faught for your life?




idag har jag städat hela nickes lägenhet så nu är den redo för julen. var till och med så duktig att jag putsade fönstrerna, så nu bär det snart iväg för att fixa naglarna :)
dagen i husvagnen gick bra tillslut ändå, trots all dötid. nicke körde hem mig vid sex-tiden och stannade över natten så nu är han tillbaka i allingsås igen men jag saknar honom redan...
har fått lite mer jobbtider i veckan vilket är helt ok. nu är man i alla fall uppbokad ungefär tre veckor framöver.

14 december

slutade jobbet halv tio igår och i ungefär samma veva bestämde jag mig för att vara lite crazy och följa med niklas till allingsås. så nu sitter jag alltså här i en husvagn utan toalett och rinnande vatten. känns obehagligt bekant med ölandsresan och jag blir nästan bakfull bara av att kliva in i husvagnen. sängen är något mindre än den vi hade på öland men annars är allt sig likadant. niklas slutar klockan sex och under tiden får jag underhålla mig bäst jag kan, blir lite långsamt men det var faktiskt skönt att komma hemifrån och få lite semester även om det bara är för en dag.
imorgon ska jag in till stan för påbyggnad av naglarna, kanske köper någon ny klänning till helgen också om jag hittar någon. på fredag bär det förmodligen hem till sannas bror och på lördag är den efterlängtade db-kampenfinalen i bygdegården!

finns det någon tid över i veckan åker jag nog bort till niklas och julstädar lite. snart ska granen in och lika snabbt är väl julen över men man gör vad som ska göras.


12 december

visst är det sorgligt att jag sitter hemma helt ensam på en lördag. 
letar spontansaker att göra (som för 2 månader sen var det enda jag gjorde) men har nog tappat lite hur det går till... kan det gå så fort att glömma av hur man raggar en fest? folk har blivit tråkiga eller också är det jag som är tråkig. ikväll skulle jag bara vilja göra mig i ordning och börja dricka för att sedan hamna på något okänt ställe med trevliga människor. kan det vara så att jag saknar mitt singelliv? för just för tillfället känns det så himla avlägset till nästa helg då jag faktiskt har saker bestämda, och just för tillfället saknar jag människor jag knappt ens kände men som var med mig under nästan två månaders tid.
det är inte samma sak att ha en pojkvän som man bara träffar på helgerna, ibland kanske bara en gång i veckan. För mig är detta inte någon skillnad emot vad det var när vi inte var ihop. och det var skillnaden jag ville ha, inte en massa krav...

visst är jag tjejen som aldrig blir nöjd?

10 december

A hero of war
Yeah that's what I'll be
And when I come home
They'll be damn proud of me
I'll carry this flag
To the grave if I must
Because it's flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

And the shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see?
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust


9 december

visst är det kul att få kommentarer på blogginläggen men tycker det vore roligt om man skrev vem man är också. så, vem var du som kommenterade  inägget från i förrgår anonymt?

igår vart jag inne i stan efter jobbet och letade julklappar. det gick sådär och jag slutade som vanligt utanför gina trico med en kasse nyinhandlade kläder - till mig själv. efter det följde jag med Becca till hennes och Emils nya lägenhet som var så fin så :) 
idag åkte jag ännu en gång in till stan efter jobbet och handlade julklappar. gick dock inte bättre än gårdagen så jag gav ganska snart upp och åkte hem till Hanna istället. det som hände sen är en hemlis ;)   
idag fick jag svaret om ansökningen till högskolan. 125:e reserv så jag antar att jag just nu behöver ett underverk. kan däremot inte säga att jag är besviken, eftersom att jag lovat mig själv att flytta om jag inte kom in nu till våren. Nicke har lovat mig en stor garderob från ikea med spegeldörrar om jag flyttar in hos honom så för tillfället känns det ganska lockande faktiskt. men den som lever får se...

idag brann kalles verkstad ner. mycket tråkigt..

7 december

det är lätt att skriva om jobbiga känslor.
jag kan berätta hur lätt som helst hur ledsen du gör mig, hur elaka folk kan vara och sätta ord på just den känslan som fanns när du gjorde slut/var otrogen/när man fick samtal om att någon dött eller liknande. men när det kommer till att förklara hur lycklig man är finns det oftast inga ord som räcker till.
idag skulle jag vilja förklara hur glad du gjorde mig i helgen och hur roligt jag haft det med dig. jag skulle vilja förklara hur underbart det känns att sakna dig på det längtansfulla sättet, när man inte får ont i magen eller vill gråta, utan den varma känslan som lägger sig i hela kroppen och värmer en, oavsett hur kallt det än är ute. jag skulle kunna hålla på hur länge som helst med att vrida och vända på meningarna, försöka hitta bra uttryck och fina ord som beskriver just oss, men jag tycker ändå inte att det blir riktigt bra. för min del spelar det ingen roll för jag får ändå känna vad jag känner men ändå skulle jag vilja kunna förklara känslan jag får när du tittar på mig, för jag tror att folk lättare skulle förstå då.

Denna veckan jobbar jag 7 dagar i sträck. där fick man  för att man var ledig hela förra veckan...

2 december

åh gud vilken åldersnoja jag har idag. läste några av mina gamlaste blogginlägg och kan inte göra annat än att tänka att det var bättre förr. vad hände med alla spontana saker man gjorde? alla grillningar, tjejkvällar, stugan och fester borta i ingenstans?

igår åkte jag i alla fall hem till Hanna och drack lite öl. vi körde kenny till falköping och åkte sen hem och tittade på film. kort sagt, en bra arbetslös dag :)

1 december

idag känner jag mig lite halvdeppig faktiskt, och mycket som drar ner mig är nog kommentarerna över mitt och niklas försök att bli tillsammans igen. jag vet vad jag ger mig in på och jag är livrädd för att det ska sluta på samma sätt som alla dom andra gångerna. jag vet att den här gången kommer folk tycka att jag får skylla mig själv om något händer, eftersom jag borde fattat att det aldrig kommer bli bra efter den här tiden? men jag kommer förmodligen tycka att det är lika jobbigt den här gången att hämta mina saker, att radera hans nummer och fortsätta med mitt eget liv, som förra gången.
det jag egentligen vill höra är att allt kommer bli bra den här gången och att han inte kommer vara med någon annan igen, för allt det där andra ni säger tänker jag redan på säkert tio gånger om dagen. och allt det där som hänt dom senaste två månaderna har jag funderat över fram och tillbaka ända sedan jag först fick reda på det. och det är väl klart att jag undrar hur en människa som samma dag säger att han älskar mig och aldrig skulle kunna vara otrogen mot mig senare under kvällen faktiskt är det, och inte bara en gång. vart fanns jag i dina tankar just då? kommer det bli såhär igen?
så snälla, jag sköter alla dom där negativa tankarna om oss så himla bra själv så jag behöver faktiskt ingen hjälp med det.

RSS 2.0