31 maj

är sjukt irriterad. hade tydligen fått klagomål efter i lördags av grannarna. vi hade spelat hög musik (som jag inte tillät killarna att göra eftersom jag trodde elvis kunde bli döv då), varit ute på balkongen och slängt ner fimpar och öl på grannens balkong (vi har inte ens någon balkong), haft dörren öppen när vi spelade musik (ofta jag låter elvis springa ut i trappuppgången?) och haft en massa folk springandes in och ut. (vi var 4 stycken som satt och tittade på tv och hade lite musik i bakgrunden!!) sånt här kan reta gallfeber på mig alltså. har stor lust att gå ner och berätta att dom har fel men eftersom dom ringde till niklas och han är expert på att ta emot skit utan att säga emot så blev det inget mer sagt. rätt ska fan i mig vara rätt.

28 maj

känner mig som en tant när jag sitter här ensam, en fredagkväll och lyssnar på folk som springer upp och ner i trapphuset. hög musik spelas och det enda jag kan tänka på är hur jag ska kunna somna i tid för att orka upp imorgon med allt "oväsen" runtomkring mig. nu har jag sjunkit lågtlågt....

elvis är på sprallhumör i alla fall. han kissar överallt och har börjat klättra i gardinerna. det kanske är tur att man inte vet vad han håller på med när han är ensam?

imorgon är det cruising i mariestad så niklas ska förmodligen ha hemma folk här. dom ska sitta på taket, dricka öl och ha det gött. precis som förra året. saker och ting är domsamma som alltid.

ringde efter lägenhet idag också. fick en förfrågan om vi var sugna på en 3:a på 80 kvadrat. jovisst, men vad kostar en sån då? ungefär 5600 i månaden. nejtack, vi har sagt max 5000 per månad.
Då slog det mig att vi förmodligen kommer byta ner oss. det finns inga stora, billiga lägenheter i skövde. så vill jag verkligen flytta dit och bo i något mindre bara för att komma närmare mina kompisar och jobbet? jag tycker att storleken på den här är alldeles lagom och det jag egentligen är ute efter är en balkong. hur ska jag någonsin kunna komma fram till något vettigt?

27 maj

fick schemat för sommaren precis. känns superskönt att ha ett schema att gå efter så man kan börja planera saker och ting, men nackdelen är ju så klart att jag vant mig vid att själv bestämma när jag känner för att jobba. det senaste nu har jag prickat ur mig på morgnarna efter att jag jobbat kväll bara för att jag inte orkar gå upp så tidigt. nu finns det vissa kvällar jag slutar 23 och börjar 7 dagen efter. hur ska jag klara detta?

Nu är det inte långt kvar tills jag och sanna åker på greenday. låg och funderade inatt hur fasen vi ska komma hem, vad vi ska äta, vart vi ska kissa, vilka kläder man ska ha på sig osv.. ska hem till Hanna på tjej-inflyttningsfest dagen innan också så lär vara lagom mör den helgen. men men, allting går bara man vill :)


och den ständiga stora frågan; vad händer på midsommar? jobbar kväll dagen efter så blir inget långt åkande...




just det. det vart ju premiär på olstorp i lördags och allt var väl som vanligt. skäms lite över att mitt försök att vara mogen inte fungerar när man pratar med omogna människor. vissa saker är helt enkelt hopplösa....

26 maj

Nu har jag skrivit upp mig på skövdebostäder. tycker jätte mycket om att bo i mariestad men jag har 100 mil till både vänner och jobb här.. så nu är det väl bara att vänta och se....






Och självklart ska niklas flytta med :)

18 maj

Finns det något avlastningsplats för katter? någon slags växelvård... För jag trodde faktiskt inte det skulle vara så jobbigt att ha hand om en underbar liten boll.
Elvis kom förra torsdagen och han är världens sötaste lilla katt. han är inte så stor i världen, 7 veckor fyllda igår och vill busa mest hela tiden (utom när han sover). Har varit hemma från jobbet så gott som varje dag för att ta hand om den lilla bollen och imorse när jag tänkte att nu är han nog redo att bli lämnad ensam några timmar så blev han sjuk. när jag vaknade på morgonen hade han bajsat ner så gott som hela lägenheten, eller bajsat och bajsat, han drog rumpan mot golvet eftersom det hade fastnat ibak (diarré såklart). eftersom han är så plutteliten så kan han inte tvätta sig ordentligt heller.. visst att han inte använt lådan när han ska kissa, det har hamnat lite här och var (senast igår i sängen på nybytta sängkläder!!!!) men han har alltid bajat på lådan. Så det var bara att gå upp och skura hela lägenheten, duscha av lille Elvis så han blev ren och ringa veterinären. SJÄLVKLART är han också uttorkad på grund av allt bajande. Så idag har jag underhållt mig med att spruta in vatten i hans pyttelilla mun då och då, och koka kyckling till honom som tydligen ska vara bra för magen. Kan kort och gott säga att jag blivit mamma.


Idag för 2 år sedan blev jag och Nicke ihop för första gången. eller hur man nu ska räkna :P

RSS 2.0