25 februari

igår var jag så duktig och vart ute och gick med sanna i solskenet för att sedan kika in på solariet och fixa fejkbrännan. rätt skönt faktiskt, känns som att det är dags för årets första grillning snart?

idag har i alla fall jag och becca köpt förköp till hundra dagar så nu kommer vi säkert in :) har också varit en snäll flickvän och städat hela lägenheten, tvättat och diskat så nu sitter jag här och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan börja kika lite smått på utlandsresa till påsklovet. det låter som jag har haft en fullspäckad dag men det är bara för att jag ska slippa läsa till provet på fredag, tänk att man har så låg prioritet på det att jag till och med tvingar mig själv att skriva blogg om ingenting bara för att göra något annat!
 
för att få något syfte överhuvudtaget med mitt skrivande måste jag berätta om hur fruktansvärt mycket jag stör mig på allt tjejsnack som har en tendens att komma upp efter 3 år tillsammans. en stor SUCK till allt som har med sådant att göra.. jag tänker inte lägga ner någon tid på att tjafsa osv. i alla fall, det är ganska onödigt när det är så lite tid kvar. men i detta läge, som vanligt, så märker man vilka som är värda att lägga ner tid på.

24 februari

dags för lite update igen.
I fredags blev det fira lilla frida som har fyllt 19 ihop med Malou, Sandra, Loffsan och antonia. Blev utgång på Voda och en riktigt mysig tjejkväll :) lördagen däremot fick jag ägna åt Niklas och Dennis som behövde skjuts till och från marum/skara. Fick i alla fall umgås med anna under tiden och kan inte alls klaga över kvällen :)

Har känt länge att det är dags att uppdatera garderoben så igår blev det shopping med Hanna och frida. Köpte 2 par skor, jeans och 2 linnen. Riktigt nöjd men inte helt och hållet.. Fick åka in idag också och köpa en tröja, armband, trosor och örhängen för att bättra på känslan ytterligare. nu känns det grymt bra. Snart ska jag iväg och sola med sanna också så humöret är på topp!
dock finns det alltid dom där små negativa sakerna som gör sig påminda ibland... som det att vi har 5 prov på 4 veckor känns väl inte alltför positivt men så är det att gå i trean antar jag och jag skulle inte byta det mot något nu när det är så kort tid kvar. visst märks det att det är alldeles för kort tid att träna på för att klara ett prov (i alla fall för mig som fått mitt livs första IG) men det är bara att härda ut. det finns något som heter omprov också i värsta fall.

Om jag har tur kanske min älskling vill komma och sova med mig idag också :)

18 februari

hejhej. idag är det onsdag och jag är ganska mör. gårdagen blev hyffsat sen med redovisning på stöpenskolan och en lyckokick efter som aldrig verkade ge sig. gick i alla fall super bra att redovisa och nu i efterhand kan man nästan skratta åt sig själv över hur nervös man var innan.. Fick i alla fall enbart positiv respons och mycket komplimanger över vårat arbete så det här lär jag leva länge på! :)
imorgon bär det i alla fall av till hospice gabriel i Lidköping med classmatesen, får väl se hur det blir, misstänker lite smått att det är bilfärden dit som kommer bli det roligaste.

satt i bilen på väg till min älskling nu efter skolan och lyssnade på min och sannas gamla deppskiva nr 1. underbara tider säger jag bara! känns verkligen att alla börjar bli äldre nu, snart fyller jag själv 19 så när fasen slutade vi åka moppe och lyssna på groove coverage? allt går lite för snabbt enligt mig. rätt som det är sitter jag arbetslös efter sommaren och vet inte vart jag ska ta vägen. fast då kan jag ju börja åka moppe igen, den drar inte lika mycket bensin som bilen..... skulle i alla fall hemskt gärna vilja ha en sån där kväll man hade när man var yngre igen. med lite häxblandning, pinsamma händelser och inga måsten. helst i sannas stuga med en massa popcorn, redbull (till sanna) och makaroner som nattamat.

men men, nu är det dags att tänka framåt och om exakt två veckor är det faktiskt 100 dagar kvar till studenten som får firas med dom underbaraste! det är det här man väntat på i mångamånga år så trots min lilla åldersnoja kan jag inte undvika att få några lyckopirr i magen när jag tänker på det.




ha en bra dag! :)

16 februari

Då vart första skoldagen avklarad efter det absolut sista sportlovet, och det gick bra. Var kul att träffa Becca som vanligt trots att vi setts en hel del på lovet och även roligt att se alla andra också :) Vissa hade tydligen inte haft lika bra lov som oss eller helt enkelt ätit någon sur citron hela dagen för så sura miner har jag nog aldrig sett förut! synd att vissa personer kräver så mycket för att kunna dra lite på mungiporna.
I torsdags blev det utgång med sanna, mikaela och compani men blev dock ett ganska snabbt slut på det hela. Förfestade i alla fall i Mikaelas och Pers lägenhet som var så mysig så :)  
i fredags var jag och Hanna fyllechaffisar åt Nicke och hans kompisar. vi var i lugnås och badade badtunna och sedan lämnade dom oss och gick ut på krogen. då passade jag och hanna på att kika förbi hos marcus och tjöta med lite folk där :)
I lördags var det alla hjärtansdag, vilket var den absolut bästa hjärt-dagen någonsin! Jag och niklas lagade mat och mös med jordgubbar, chokladpudding och nötter. MUMS! Han är helt underbar och jag vill verkligen aldrig behöva vara utan honom igen. Känns som jag blir mer kär för varje dag som går :)

haha, becca gick ut med toapapper under foten idag från toaletten. Kul att hon bjuder på sig själv, hahaha!


10 februari

Idag är det världens segaste tisdag. Vaknade vid 1-tiden och har sedan dess inte gjort något annat än att släpa mig bort till solariet. alla är upptagna idag så inte lär det hända något kul senare under dagen heller...
I lördags åkte i alla fall jag hem till sanna vilket var riktigt kul som vanligt :) blev några öl och en jädra massa singstar. sen kom Ludde förbi en sväng för att tjöta lite skit. Åkte med Becca till mariestad och sov hos älskling.
I söndags åkte vi hem till Niklas föräldrar i Lugnås och åt god mat. trevligt att se dom igen måste jag säga! trots att det pirrade lite i magen över vilka reaktioner som skulle komma.
Igår var jag hemma hos towe för att greja med projektarbete. tråkigt att hålla på med skolarbete på lov men måste man så måste man tyvärr... Efter detta körde becca hem mig och på kvällen/natten var jag fyllechaffis med marcus åt min bror, jens och jonis. var riktigt kul att se alla fulla 92:or härja runt på stan, men när jag och marcus stog där och skrattade som mest slog det mig att 92:orna faktiskt är 17 i år. nästa år kanske jag träffar min bror ute på krogen! skrämmande tanke, hur många år av hans utveckling har jag missat egentligen?
Inte får jag träffa niklas idag heller för han skulle troligtvis sova hos Kim. Han har i alla fall lovat mig att vara med mig på alla hjärtans dag. skönt att någon äntligen går med på det :) haha.




Puss
















<3

7 februari

Äntligen, äntligen, äntligen har min lilla Niklas gett mig en chans till! :) underbart!<3

Igår var jag än en gång fyllechaffis och denna gången åt Ludde, Koffe och pontus. Åkte och strögade i mariestad, på fest i götene & lundsbrunn och sedan strög i mariestad igen och hemfärd till skövde och sen mariestad igen. blev många mil och en del träsmak i rumpen men fick trots allt lite pengar och trevligt umgänge så det var okej =)
Idag ska jag hem till sanna-sol och sjunga singstar och mysa :) becca kommer troligtvis förbi och underhåller oss också.








Niklas Pettersson<3

6 februari

Igår var jag och Sanna sol fyllechaffisar hela natten. Fick köra anna över halva sverige för att sedan åka till tidan, se ett (vad jag tror var ett ufo) konstigt blått ljus och sedan lägga sig i sängen. Stensomnade på direkten och kan faktiskt inte säga att det var så jobbigt att gå upp idag. Tittade i alla fall på film igår för att kunna hålla oss vakna tillsammans med Martin vilket var alldeles för längesen, hade riktigt kul och kändes verkligen som gamla tider :)
Men sen när vi åkte in till stan träffade jag dig, uppklädd och fin (och full) efter en kväll på bogrens. Jag blev supernervös och visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag berättade i alla fall för dig att jag inte vill veta hur du vill ha det förrän nästa helg pga att jag inte vill ha en hel sportlovsvecka i tårar, du sa okej men det är ju en hel vecka dit? och pussade mig på kinden och åkte iväg. Jag saknar dig så grymt mycket att det gör verkligen ont. Snälla säg att du väljer att vilja vara med mig igen :( Jag vill veta på direkten hur du vill göra mellan oss egentligen men om du säger att det inte finns någon chans kvar kommer jag hata mig själv att jag inte väntade till helgen efter.... åh jag vet inte hur jag ska göra :(

5 Februari

Idag är det 4:e dagen utan dig och igår var jag hos dig och hämtade mina saker. det var riktigt pain och när jag väl hade fyllt min jävla ica-kasse med saker kändes det som jag skulle svimma. Jag fick sätta mig ner en stund och då ringde min älskade sanna! <3 det kändes konstigt att veta att det kan vara sista gången jag är där. det är ju du & jag som ska sova i sängen, duscha tillsammans, titta på tv ihop, diska/laga mat tillsammans....
Imorse när klockan ringde trodde jag att jag bara hade drömt alltihop. trodde till och med att jag sov hos dig och jag kunde verkligen se ditt randiga täcke över mig, istället för mitt svartvita. jag började fundera på varför du inte pussat mig innan du åkte men så kom jag på alltihopa igen och så kom klumpen i magen tillbaka igen. Den första jag ville ringa när jag kände mig sådär ledsen var ju såklart dig också men jag kan inte. Det blir inte bättre av att jag tjatar och ringer och lipar 15 gånger om dagen. Men jag vill bara att du ska trösta mig och vilja vara med mig igen.
Jag vill bara sova bort den här dagen.
 
Jag vet att jag tycker synd om mig själv men det lär bli så ett tag framöver så strunta i och läs om ni tycker jag är töntig.

4 februari

Ännu en dag utan dig och jag saknar dig mer än någonsin. Blev inte alls bättre av gårdagen som var en av dom underbaraste/hemskaste dagarna i världshistorien. Jag var i alla fall hemma hos dig igår och du ville att jag skulle sova över, mina tårkanaler gick på högvarv och du skulle trösta och bara vara snäll och göra chips och dipp men det är inte snällt. Det gör ont när du tar i mig för att jag inte ska gråta och inte för att du älskar mig.
vi hade det som vanligt igår, vi skojade och tittade på film och duschade tillsammans. När vi sov höll du om mig och pussade mig godnatt men jag HATAR det något fruktansvärt att du fortfarande inte vill vara tillsammans med mig. eller du vet inte, du ska tänka lite för jag kanske inte är värd att lägga ner tid på? jag kommer bara göra samma misstag igen och då står vi där och är arga på varandra igen. men vad vet du om det om du aldrig testar? du kanske kommer ångra dig längre fram då...?
Jag vet att vi kan ha det bra du och jag, det visade vi igår (bland annat) och jag antar att om vi nu inte kommer bli tillsammans något mer så får jag se gårdagen som ett bra avslut på en underbar tid tillsammans.
Men fan vad det känns i hela mig idag att jag saknar allting med dig.

Sen skulle jag bort idag och hämta mina saker för du är inte hemma och det är bäst att inte träffas något mer nu, men jag orkar inte. När mina grejer är borta därifrån känns det som du raderat mig helt.
Jag klarar verkligen inte det här. vi spenderade så himla mycket tid ihop och jag vill inte bara slänga allt åt helvete.

3 Februari

hej.
Igår åkte jag med hanna och koffe till robin och åt flötmat. roligtroligt men orkar inte veta att jag inte kan komma hem till dig och mysa när jag är på väg hem.
Idag har vi arbetat med projektet större delen av eftermiddagen och fick också tid på stöpenskolan tisdagen efter sportlovet att komma och redovisa på ett föräldramöte.
Men jag vill inte. jag vill ligga hemma och sova och bara tycka synd om mig själv. jag orkar inte alla jävla kvällar utan god-natt-sms eller pussar och bekräftelse och jag orkar inte med alla morgonar där jag inte kan krypa upp intill dig när jag fryser och säga "hej då och kör försiktigt" innan du åker till jobbet. åt helvete med allt sånt! och på nätterna ligger jag vaken och väntar på att du kanske någon gång ska ringa och säga att du saknar mig och vilja att jag kommer.. och snart är det dags för alla hjärtans idiot dag också. Nu har jag ingen sälenresa att tänka på och komma bort till utan bara massa läxor och tomma helger/dagar. JAG VILL HA DIG, är det så svårt att förstå?
Tackgodegud för skola i alla fall. jag skulle lätt kunna stanna där från 8 - 5 med mina underbara små änglar. Becca får mig alltid på bra humör, ibland räcker det med att bara se henne så får man lite ljus i vardagen :)
jag håller på att bli dum i huvudet på det här. jag vill bara ha dig, jag klarar mig verkligen inte utan dig. Och mamma tjatar om att jag ska tänka på allt roligt i framtiden men vad jag än tänker på så finns ju Niklas med i dom planerna. jag orkar inte ha det såhär, snälla kom bara tillbaka!


1 februari

Den här gången finns det inga ord. inga sätt att förklara vad jag känner för du vet redan, du har hört det 1000 gånger men ändå gör jag samma misstag gång på gång och sviker dig. du förtjänar någon bättre (jag vet det) men jag önskar att den tjejen kunde vara jag. allt jag sagt hänger kvar mellan oss som något så dåligt som kanske inte ens går få bort, vi kommer alltid ha något som håller oss från varandra men allt jag vill är att vara nära dig. Jag är så fruktansvärt ledsen. ett förlåt lindrar ingenting nu men jag älskar dig så otroligt mycket, vad är jag utan dig? vem är jag utan dig? jag är inte sån här. jag har växt ifrån det, men kanske inte helt och hållet. men jag kommer göra det så ge mig bara lite tid. vi kommer alltid ha våra svackor för vilket förhållande har inte det? men efter regn kommer alltid solsken och man måste ha dåligt ibland för att märka när man har det bra. och när du och jag väl har det bra så har vi det så underbart bra! du är allt jag någonsin kan önska mig så snälla, snälla, förlåt mig.

jag vet att sakerna som hänt inte skulle hänt om det inte var för min förtjänst.
om jag nånsin kommer träffa dig igen så kommer du att fatta att jag ångrar mig min vän,
att jag gärna skulle ta tillbaka allting som har skett,
men jag står på mina knän och ber om ursäkt för det sätt
som jag uppträtt på alla gånger jag var elak,
alla gånger jag sa saker jag inte mena.
Livet är ett spel och jag kan inte vinna,
men det är bara så det är för vissa dom är vilsna.


RSS 2.0