16 februari

Då vart första skoldagen avklarad efter det absolut sista sportlovet, och det gick bra. Var kul att träffa Becca som vanligt trots att vi setts en hel del på lovet och även roligt att se alla andra också :) Vissa hade tydligen inte haft lika bra lov som oss eller helt enkelt ätit någon sur citron hela dagen för så sura miner har jag nog aldrig sett förut! synd att vissa personer kräver så mycket för att kunna dra lite på mungiporna.
I torsdags blev det utgång med sanna, mikaela och compani men blev dock ett ganska snabbt slut på det hela. Förfestade i alla fall i Mikaelas och Pers lägenhet som var så mysig så :)  
i fredags var jag och Hanna fyllechaffisar åt Nicke och hans kompisar. vi var i lugnås och badade badtunna och sedan lämnade dom oss och gick ut på krogen. då passade jag och hanna på att kika förbi hos marcus och tjöta med lite folk där :)
I lördags var det alla hjärtansdag, vilket var den absolut bästa hjärt-dagen någonsin! Jag och niklas lagade mat och mös med jordgubbar, chokladpudding och nötter. MUMS! Han är helt underbar och jag vill verkligen aldrig behöva vara utan honom igen. Känns som jag blir mer kär för varje dag som går :)

haha, becca gick ut med toapapper under foten idag från toaletten. Kul att hon bjuder på sig själv, hahaha!


Kommentarer
Postat av: Mikaela

kul att du ville komma :)

2009-02-16 @ 18:28:54
URL: http://mko.blogg.se/
Postat av: Saniii

nytt perspektiv om all hjärtansdag? :)

2009-02-17 @ 12:40:27
Postat av: Linda

japp misstänker att jag får ändra mina tidigare åsikter :P

2009-02-18 @ 15:09:24
URL: http://jagkallaslinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0