22 december

Idag är det måndag igen och nu är det dags för jobb, likaså 8 dagar frammåt. känns väl helt okej antar jag men ångrar fortfarande att jag ska jobba annandag jul. Har i alla fall varit med min lilla älskling sen i torsdags vilket har varit helt underbart :) I lördags var vi i alla fall på Hannas 18-års fest vilket var grymt kul. Hanna var bra i gasen och gladast i världen över att ha fyllt år. Marcus somnade på toaletten och vaknade vid 10 dagen därpå, hahaha. ingen märkte att han saknades :P igår blev en heldag framför tv:n med chips, gurka, dipp och cocacola. helt rätt bakfyllemat!
Idag upptäckte jag när jag vaknade att jag hade ganska rejält med träningsvärk i benen, vilket antagligen beror på mina senaste dansdagar under ruset. Har i alla fall smörjt in mig med tigersalva både på benen och i ögonen (Lyckades peta mig i ögat efter, testa aldrig det...) och hoppas nu i alla fall att jag ska klara av att springa efter dom dementa.

Snart är det jul.

20 december

Idag är det lördag igen och jullovet har äntligen börjat. tog mig ett tidigare jullov igår genom att ligga och spy hela morgonen. Blev i alla fall utgång för mig och Anna i torsdags så det kan väl ha varit en utlösande faktor.. Grymt kul på Bogrens i alla fall med riktigt bra drag och härligt folk!
Idag ska min lilla hanna montana ha sin 18-årsfest vilket jag verkligen ser fram emot!

18 December

Idag var det volleybolldag för OP igen och jag visste inte riktigt om jag skulle åka eftersom att jag vet hur dålig förlorare jag är.. Efter många om och men släpade jag mig i alla fall iväg till skolan och hade i stora drag faktiskt riktigt kul! Vårat lag klädde ut oss till studenter och hade verkligen bra laganda trots att vi kanske inte var bäst i alla lägen. Blev dock en del ledsamheter när lärarna fuskade med poängräkningen och favoritiserade sin egen klass/inriktning, och att det var en del fusk men annars en helt okej dag :)
Igår åkte jag hem till Petsson och fixade lite. Åkte till Marcus efter det och sedan träffade jag anna innan jag begav mig hemåt.. Senare kom faktiskt petsson till mig på egen vilja(!). blev allt lite förvånad måste jag erkänna.
Imorgon är den efterlängtade avslutningen som är den sista för oss på västerhöjd. Jag och Becca har fått den stora äran att leda allsången för alla Roaklasser så får väl se hur vackert det låter....
Snart är det i alla fall helg vilket betyder att det snart är dags för Hannas fest! grymt kul hoppas vi på :)

11 december - du sätter höstsolen i eld

Då vart det torsdag igen och den längsta dagen på veckan är just idag. men när det väl är torsdag så är det bara en dag kvar till helgen :) veckan har faktiskt konstigt nog gått fort trots sina motgångar och brist-på-sömn-dagar. Inatt sov jag i alla fall grymt bra och jag tror det har något att göra med att du faktiskt låg bredvid mig och höll om mig :) Hade nästan glömt hur skönt det är!
Idag ska i alla fall jag och Hanna eventuellt till maxi och spana lite. Får se hur det går att köra när det snöar eftersom jag knappt aldrig kört i snö men det är väl en upplevelse det med, vad gör man inte för att få sova lite längre?
Läxorna börjar på att ordna upp sig och likaså projektarbetet. känner för första gången på ganska lång tid att det är okej att faktiskt slappna av lite efter skolan och det är guld värt. Ska försöka hinna klart med allt som ska göras innan lovet så jag bara kan rikta in mig på att jobba då.
Nu kommer snart Antonia och Gruffe om 7 minuter fick jag sms om så jag får väl börja dra mig :P




Niklasniklasniklasniklas :)

9 december

Då var det tisdag igen och dagarna går väl inte alltför snabbt nu för tiden. Kanske är bra det med för det finns hur mycket som helst som jag "glömt av" att göra när jag varit med dig och nu är ett bra tillfälle att ta igen allt det. Städning och läxor och presenter och julklappar och utklädnader och att planera dom närmaste helgerna är väl det som tar upp mestadels av tiden. Nästa helg är det dags för Hannas 18-års fest och det ska bli kul :) något jag verkligen ser fram emot måste jag säga! Det var längesen nu man hade alla kompisar samlade på samma ställe så dom dagarna får man ta vara på.
Annars vet jag väl inte riktigt vad som händer nu till helgen. Fia frågade mig igår om vi kanske kunde hitta på något med våra gamla vänner Belinda och Frida som vi inte sett på hundra år men vi får väl se hur det blir med detta. kanske vore kul det med, vem vet :)


Another day without your smile
Another day just passes by
But now i know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.


7 December - jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Den här helgen satte tiden sina spår på oss två och jag vet inte vad jag ska säga eller göra för att få allting tillbaka till när det var bra mellan oss. Minsta lilla grej förvandlas till det största bråken och blir till ännu en anlednig till att inte vara ihop med mig. för det är just så det är, det är jag som gör fel och det är du som tvekar. Att tänka på att du två gånger den här helgen försökt få mig att inte umgås med dig på ett tag eller kanske till och med göra slut känns helt sjukt för min del. jag älskar dig och jag vill bara vara med dig men jag är också helt medveten om att jag måste bättra mig. Det känns patetiskt att säga att jag inte skulle klara mig utan dig - för det skulle jag, men känslan av att kanske aldrig mer få pussa dig godnatt eller hålla om dig när vi ser på film får mig att vilja böna och be dig om att försöka tänka bort hur dum jag är ibland och fortsätta vara tillsammans med mig ändå. För jag vågar inte ens tänka på hur det skulle vara utan dig.. Men självklart är det inte så lätt. Jag vet att anledningen till att vi fortfarande är ihop nu är att det faktiskt var precis så jag gjorde igår och att du nu är rädd för att göra mig ledsen istället för att faktiskt ha ett uppehåll? Jag vill verkligen inte tvinga dig till att vara tillsammans med mig men att veta att du inte vill träffa mig på kanske en vecka och att du funderar över om du verkligen vill vara ihop med mig gör att jag önskar att jag kunde tvinga dig.. Men den här gången tänker jag verkligen försöka att inte tjata och låta dig ta den tid du behöver för dig själv. kanske är lite tid ifrån varandra det som behövs för att få lite perspektiv över saker och ting och förhoppningsvis kanske det blir bättre mellan oss?  jag tänker verkligen försöka att bli en person som är lättare att vara tillsammans med för jag vill fortfarande leva hela livet med dig.

I vilket fall som helst så älskar jag dig Niklas Pettersson, hur du än väljer att göra.


3 December

Nu är det två dagar kvar på praktiken och sen går allt tillbaka till det vanliga igen. vet inte om jag tycker det är positivt eller negativt riktigt, kommer att sakna det stället faktiskt. Jag och Sofia gick i alla fall igår och pratade med enhetschefen om sommarjobb/timvikarie och det gick fint. Skönt att ha en fot inne på mer ställen än tidans äldreboende.
Igår gick jag och Sofia med sköterskan och tog lite blodprover. Var faktiskt riktigt kul det med, häftig känsla när det var första gången :)
Efter praktiken åkte jag till Mariestad och hämtade ut min efterlängtade mobil som nu är lagad och funkar bra och efter det åkte jag till älskling. Upptäkte ganska snart när jag tagit mig in till Mariestad att jag glömt körkort/bankkort och att bilen hoppade fram på dom sista ångorna från bensinen! Fick i alla fall låna 100 kr av Niklas så begav mig ut för att tanka och åkte sen hem till Marcus en sväng och tjötade skit. härlig kväll men däckade vid 10 pga övertrötthet.
Idag har jag varit ledig hela dagen så har ägnat mig åt att storstäda Nicke-Pickes lägenhet, det tog 3 timmar! (han skitar ner så mycket den mannen). Har även fått lite mer dagar att jobba i jul, tyvärr var det så dåligt upplagt att jag jobbar 8 dagar i sträck men ändå. pengarpengarpengar!




 

1. Angående sömn

Ligger han vaken om nätterna med två fingrar mot din handled
kontrollerar din puls noggrant
så att den inte slår fel
Bevakar han din sömn beredd att ge
varje famn han äger ifall du skulle vakna ur en mardröm
Lägger han sig bakom dig
för att omsluta din kropp
med sin kropp
Väcker dig med en kyss på varje ögonlock
och säger
med huvudet pressat mot din varma mage
fem minuter till
fem minuter till min älskling
innan vi tar oss an den här dagen
Gör han det
Ligger han vaken?


A) Alltid B) Ibland C) Aldrig



2. Angående födelsemärken

Har han lärt sig att låta tiden stå still
och följt med blickarna över din hud
Har han lärt sig alla dina prickar utantill
och översatt dem till ljud
och plötsligt en dag insett
att de tre nedanför din hals
är en hemlig kod
som översatt till ett annat språk
betyder fereshte
Har hans pappa lärt honom att fereshte
betyder ängel på persiska
Kallar han dig fereshte
Letar han sagor
Bygger han kartor
Ritar han någonsin omloppsbanor
med fingret över din hud?


A) Alltid B) Ibland C) Aldrig



3. Övriga frågor

Tillägnar han varje kväll
till att rista dikter i en klipphäll
för att sedan skrika dem i en mikrofon
tills rösten låter gäll
Använder han båda händerna
så att cirkeln blir sluten
och med blodfyllt huvud
och ansträngt hjärta
hamnar på akuten
Använder han dig som referens
när han pratar om hur det känns
att det finns en gräns
för hur ont bara en person får göra?

Försöker han fortfarande röra
vid din handled när du går förbi
bara för att kolla så att allt står rätt till
Har han kvar ett fotografi
på sin vägg där du som barn
gör piruetter bland rödmålade höstlov
med en blick in i kameran
som inte hunnit börjat dö
Smilgroparna grävda redan då
Får han dig att le
bara för att han är berusad inte full
Sista frågan
Skulle han säga nej till en hel värld
för din skull?


A) Alltid B) Ibland C) Aldrig


 


RSS 2.0