Bröst

Hej alla glada och alla lättretade flickvänner.
Jag är en sån människa som kan störa ihjäl mig på vissa personer, speciellt om dom försöker på något sätt och vis att knäcka mig. tror jag har en dold stora-syster-fetisch som gör att jag bara älskar att reta folk som tar åt sig (mobbare?), jag får en litenliten kick och sträcker lite extra på mig - någon faktiskt är avundsjuk!
MEN så kommer det vissa kommentarer som får en att undra över mognad. att klanka ner på någons förhållande är aldrig schysst och speciellt när man inte har en aning om vad man pratar om. sen har jag lite överseende med vissa saker för jag vet att du inte har så många andra och då reagerar på ett visst sätt. det är okej, även om du är så pass gammal som du är.
i fredags var vi och testade bröst,.
japp där kom det ut på bloggen! ingen apelsinsommar här inte!

20 januari

har legat hemma med feber nu i tre dagar. spydde första dagen och var allmänt hjälplös (varför bor man inte hemma i dessa lägen?) och haft ont i halsen. mår lite bättre idag men vet inte om det är för att jag knarkar värktabletter. hatar känslan som kommer när man helt plötsligt mår så bra efter att ha tagit en ipren att man ska börja göra lite nytta, när man glad i hågen går ut i köket för att diska och håller på att svimma av ansträngningen. ligger jag i planläge i soffan mår jag skit bra, står jag upp - långt ifrån bra.
och så är det ju det där med rökningen. för att sluta med rökning måste man vara dödssjuk och fastspänd någonstans. första dagen gav jag mig huttrande/svettandes ut på trappan för att vara med om världens värsta feber-rökupplevelse. dag 2 sa niklas åt mig att röka ut från fönstret som är strängt förbjudet hos min nazi-hyresvärd. kan säga att det var hundra gånger värre än när jag tjuvrökade hemma eller på jobbet. minsta lilla ljud gör att jag sprätter iväg en nytänd cigg i snön. ska jag röka liggandes i soffan? verkar vara enda lösningen..
och i helgen är min lediga helg. typiskt.

du knyter knutar och ni trasslar upp dom


att flytta ihop är mysigt och det bästa som händer just då. det ska vara en framtid, en början till något nytt. kul att titta på möbler, bestämma tapeter, drömma om hur underbart det kommer vara att alltid vakna tillsammans...
utan att skriva för mycket mådde jag bättre förr. och jag vet precis hur jag skulle göra om jag fick leva om den senaste tiden.

RSS 2.0