31 Maj

377 dagar.
jag kan inte ens avgöra längre om jag är arg eller ledsen. jag är arg på att kärleken är som den är och att saker och ting aldrig blir som man tänkt sig. jag är ledsen för att världens mest underbara kille inte har några känslor kvar för mig och inte vill vara tillsammans med mig. Jag vet inte vad jag ska göra, man kan inte tvinga någon att tycka om en och jag vet att du tänkt på det här länge och att det här antagligen är vad du faktiskt vill men jag kan bara inte fatta det. Jag trodde vi hade det bra och det var vår och allt fungerade men jag misstog mig uppenbarligen. snälla niklas gör inte såhär mot mig igen....! du fanns alltid där och tröstade mig när jag var ledsen och jag litade på dig till hundra procent så vad händer nu? kommer du sakna mig? jag saknar dig redan. jag vill se din skrattgrop när vi vaknar tillsammans på morgonen. jag vill inte vara utan dig. jag vill inte ta studenten utan dig och jag vill inte vara med någon annan än dig, jag vill inte gå och lägga mig ikväll och veta att du inte tänker på mig. jag vill inte vara utan dig, det går inte. jag vill bara ha dig.
det går inte få fram vettiga meningar som kan berätta hur mycket jag kommer sakna dig. det här händer bara inte.

Ännu en gång har jag världens underbaraste vänner som finns och stöttar i alla lägen.


Stanna kvar hos mig
För jag behöver ju dig

Ja, så snälla, snälla, snälla, snälla
Ja, lyssna, snälla, snälla, snälla
Ja, jag vet det är lågt att be
Men jag skiter i det

Och jag hatar, ja, att jag vet
Ja, jag vet - ja, jag vet du kommer ge
Allt du gav, ja - ja, allt du gav till mig
Ja, allt det där jag fick till en annan kvinna
Och inte till mig

18 Maj

Idag är dagen som många kanske aldrig trodde skulle komma i mitt liv. jag har hållt ihop med en kille i 1 år, och det är inte vilken kille som helst utan med Nicke-picke! jag som oftast brukar tröttna ganska snart på killars vanor och ovanor har inte tröttnat en enda sekund på denna underbara varelse. Efter ett år kan jag nog fortfarande säga att jag kan vara sådär töntigt nykär ibland och det finns absolut inget jag skulle vilja ändra på honom. vi har väl som alla andra haft våra motgångar men enligt mig är det bara det som gör ett förhållande starkare. Jag hoppas starkt på att få tillbringa resten av våra liv tillsammans, hur töntigt det än låter, för jag älskar att vakna bredvid honom och känna att han är min.

...Och nu är det nog med kärleksnoveller. idag var en ganska ovärd dag men ändå tvingade jag mig upp imorse. fick sluta efter första lektionen (alltså vid kvart över 9) men duktiga som vi var stannade vi kvar i skolan och gjorde klart rapporten. Skönt att slippa tänka på den mer i alla fall :) Nu är det bara två inlämningar kvar tror jag...
Stockholmsresan var helt okej, vandrarhemmet på båten var dock pyttelitet och det fanns inga dörrar men annars var det fint. inte blev jag sjösjuk heller trots våran alkoholkonsumtion. däremot så var det en puckad brud där som var väldigt sugen på att slåss lite så jag och Malou fick vara snälla och ställa upp, ha-ha.
Annars i helgen så var jag och nicke och kollade på Änglar och Demoner  i lördags, helt okej film måste jag säga! sedan på söndagen grillade vi och spelade kubb med Stoffe och Jennie, också helt okej.
Imorgon bär det kanske hem till Hanna och sova där och på onsdag kanske det är klassträff. Håller sig vädret dock så som det gjort idag så tänker jag protestera lite mot våra planer om grillning och kubb.


<3

13 Maj

hela veckan har jag lyckats försova mig så idag tänkte jag att jag skulle lyckas komma i tid. sagt och gjort, nu sitter jag här en timma innan vi ens börjat och detta var ju inte riktigt meningen...
Imorgon åker vi i alla fall på vår efterlängtade Stockholmsresa och detta ska bli väldigt roligt faktiskt :)







http://www.youtube.com/watch?v=pmlwO94bRBs

vi är alla stolta över dig


6 Maj

idag har vi haft projektarbetsredovisning och det har gått bra. var över 150 pers som kom och lyssnade vilket var kul men lite nervöst :) vädret är underbart och jag försöker hitta något att underhålla mig med under dagen. vet att jag egentligen måste träna på prov men känns som det finns viktigare (eller i alla fall roligare) saker att göra.
I helgen fyller min lilla marcos år och han ska fira det med dunder och brak i scoutstugan i väring. ska bli riktigt kul faktiskt och jag ser fram emot det mycket!
Någon dag i veckan ska jag ner och beställa löshår och köpa kläder är det väl tänkt också, om jag inte klarar mig till nästa vecka då vi åker till stockholm vill säga.





Nu har systeryster lagat mat så det är dags att äta. ha en bra dag!

5 maj

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut








Det har faktiskt varit bättre


RSS 2.0