29 September

Måndag igen och jag lyckades lura mig själv att jag var sjuk (igen) och sjukanmälde mig. Känns som att jag börjar komma in i vanorna från i våras och det är ingen höjdare... Helgen har i alla fall varit helt okej. I fredags gjorde jag ingenting och i lördags åkte jag, mamma, malin, åsa och petsson till örebro och gick på Ikea + Marieberg. Köpte dock inte så mycket men skit samma. kul att bara ut och åka :) På kvällen åkte jag och Anna i alla fall bort till Marcus där en massa väringabor höll till. Blev lite drickande där och sen vid 12-tiden gick vi ner till petssons lägenhet för att fortsätta. Hade tänkt att ta det lugnt med mina 7 öl men lyckades klämma i mig en halv vodka också så blev rätt bra i gasen efter ett tag. Marcus, Anna, Momark och jag kämpade sjungandes på fram till 4 då marcus och momark skulle gå hem och sova. Grymt kul ända fram tills alla gick :P



Anna panna vattenkanna med Tor i bakgrunden

22 September

Klagade nyss på Becca över att hon aldrig skriver blogg längre men insåg att jag inte heller skrivit sen den 15:e så det är väl dags att uppdatera lite. (jag kan ju inte vara sämre än henne). Sitter i alla fall i skolan och duktig som jag var gjorde jag klart inlämningsuppgiften igår som ska in imorgon så nu har jag inget att göra. Klagar dock inte för Becca sitter bredvid mig och vet inte hur hon ska skriva :)
Inget kul direkt har hänt i helgen, nyktert och lugnt. inte ens fyllechaffis kunde jag vara på grund av pengabrist. I lördags blev jag i alla fall medtvingad på släktkalas med petsson and the family. helt okej, inte så hemskt som jag trodde det skulle vara ;)
hmm vet inte annars vad jag ska skriva med? Har lyckats få mitt första IG på ett prov nu, lyckats hålla ihop med en och samma kille i typ 4 månader och trivs med det(!) och inte att förtränga att min lilla Bacon snart fyller 18! ska bli grymt kul att få gå ut med henne snart också :)


None

15 september

Ännu en måndag avklarad och snart kan vi lägga ner allt som har med Paralympics att göra. Det är i alla fall redovisning för alla omvårdnadsettor imorgon och sen är det back to normal. Skönt! det här har varit skit tråkigt rent utsagt.
Åkte ut med Becca och köpte godis idag under matrasten och upptäckte till min förskräckelse att det inte fanns någon normal parkeringsplats när vi kom tillbaka till skolan. Tur att vi kom tillbaka ungefär en kvart innan vi började för 10 minuter ägnades åt att försöka fickparkera utan styrservo. verkligen en upplevelse!

Vad har hänt i helgen då? I fredags var jag med petsson och kollade på bio. Wall-e eller vad den hette, en barnfilm som enbart Petsson tyckte var rolig. Sen i lördags åkte jag och hämtade Anna i Lugnås och så åkte vi till tidan, upp till sanna och började dricka lite smått. olstorp vid halv 11 tiden och hemgång någon gång vid halv 3 kanske. Riktigt kul kväll som alltid :)

None

10 september

jahapp då var det ungefär 5½ timme sen jorden skulle gå under. Livrädd som jag blir över sådana saker har jag skickat lite söta sms till folk jag tycker om och varit lite extra snäll idag. Hoppades djupt inom mig att om nu jorden skulle gå under kunde den väl göra det innan historiaprovet? Men icke. sån tur hade vi inte. historiaprovet var i alla fall bland dom sämsta proven jag gjort på länge men jag får väl skylla mig själv när jag bara bläddrade igenom sidorna och sa att jag hade fotografiskt minne så jag behövde inte läsa allt. Har jag aldrig haft fotografiskt minne innan varför skulle jag då ha det nu efter 18 år? men det var nog allt snack om jordens undergång som gjorde mig lite mysko.
I vilket fall som helst så hann jag tänka en hel del under tiden jag satt på provet och jag kom fram till en hel del bra frågeställningar, som till exempel; Hur är det ens möjligt att prata om ett visst ämne några gånger i veckan i en hel månad och sedan när man sitter på provet inte komma ihåg någonting överhuvudtaget? Hade vi ens gått igenom det som står på provet? och vem fan var egentligen Gustav Vasa? det fanns inte ens några ledtrådar någonstans. helt kört.

På lördag är det avslutning på olstorp men jag äter dock mina älskade pencillin tabletter igen. tror att jag även denna gången tänker strunta i det och gå dit ändå. Det är ju trots allt Björn Rosenström...

5 september

då var det fredag igen och har varit ledig från skolan både idag  och igår. egentligen ska vi jobba med projektarbetet men det är inte så lätt att starta när man inte fått handledning så vi kallar det för ledighet :) igår var vi i alla fall hemma hos becca och skrev under kontrakten för projektet och sen åkte vi till maxi/donken/maxi igen. köpte saker till kräftskivan vi ska ha ikväll som jag tror kommer bli himla mysigt :) sitta på towes altan och käka gott och dricka med bra sällskap låter väl som en helt underbar idé? Igår hade jag i alla fall turen att dom ringde från jobbet och ville ha dit mig från halv 9 - halv 1 idag. skönt att få lite extra pengar, även om det bara är en halv dag jag jobbar.
Annars flyter väl allt på. Läxorna börjar hopa sig igen men det ska väl kännas lite att vi går sista året? ;)
Sov ihop med älskling i natt också, han lät som Misse nästan hela natten (som en snarkmaskin) men det gick bra att sova ändå. har vant mig så pass att jag tycker det är mysigt att höra det ljudet precis innan jag somnar. nu är det mer svårt att sova ensam i ett tyst rum. Tänk vad saker och ting förändras..? Han är i alla fall underbar den människan. Bäst helt enkelt.

Nu ska jag smita iväg till jobbet!

RSS 2.0