26 januari

sommaren 2009 var att vakna tidigt den bästa dagen i våra liv, göra sig i ordning, träffa klasskamrater som man vet att dagen efter denna dagen inte längre kommer att vara klasskamrater. att ha fjärilarna i magen när man springer ut och försöker visa världen att just min klass var den bästa! att stå på kortegen och tänka att aldrig mer, aldrig mer kommer jag behöva läsa till ett prov eller skriva en uppsats igen. och man visste att hur mycket det än regnade så skulle man ändå minnas den här dagen, dagen då man plötsligt blev utbildad och vuxen.

Sommaren 2009 var då man låg på en båt och solade så ofta det bara gick. ett svalkande dopp i sjön, med makaroner kokade på gasolgrill till mat.
det var sommaren när man vaknade upp i en husvagn och förstog hur det måste kännas att bo i ett land utan vatten och toalett, för den känslan är svår att glömma. när man undrar vad klockan är och det enda svaret man får är en ritad klocka på handleden med ÖLTIME skrivit med stora bokstäver bredvid..
den här sommaren var nattabadets och skrapsårens sommar. olstorp säger väl allt? grillning och öl med goda vänner, bra musik och ett typiskt svenskt sommarväder. men som dom säger -det regnar aldrig på olstorp.




längtar något grymt till nästa sommar!

Kommentarer
Postat av: sanna

då var vi tvåå

2010-01-26 @ 21:25:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0